מכירים שיש למטבח COMPAC או K-Stone?

• פותח הנושא noya
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לאחר שהזדעזענו לגלות שחברת אבן קיסר עובדת בשבת (לפי אתר משרד העבודה יש להם 76 היתרי עבודה בשבת) החלטנו לא להתקרב לחברה הזו בכלל, לא יתכן שנשתמש בדבר שיש סיכוי שייצרו אותו עבורנו בשבת.

מצאנו שיש 2 חברות במחירים יחסית דומים לאבן קיסר, השאלה היא האם אתם מכירים את החברות הללו? האם הם עמידים בפני שריטות או תבלינים? מדובר ב- COMPAC מספרד ו-K-Stone מאיטליה כמדומני.

נשמח לכל מידע בעניין.

תודה מראש...

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת משהוא התנסה איתם?

• הוסף לסימניות
יש חברה איטלקית בשם סיליסטון נדמה לי, דומה לאבן קיסר.

• הוסף לסימניות
עם K-stone יש לי ניסיון אצל לקוחות.
אבל הניסיון הוא די טרי.
ממה שאומרים אנשי השיש , ה K-stone הוא הדבר הבא.

גם על הסיליסטון שמעתי דברים טובים (אין לי ניסיון)

בנוסף יש את משטחי הלמינם למינהם.
וכן את belenco.

• הוסף לסימניות
חרש עץ
תודה!
ידוע לך מה המחירים שלהם ועם האם יש לך ניסיון איתם?
לי אין, שמעתי משיש בית ישראל שמדובר באותה רמה ובאותם מחירים פחות או יותר, שמעתי גם שבארה"ב זה נמכר יותר מאבן קיסר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה