כללי מכירים תוכנת לייטרום?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע משהו על תוכנת לייטרום - תוכנה לעיבוד תמונה, האם שווה ללמוד אותה מבחינת התוצאות, וכו...תודה

• הוסף לסימניות
תוכנה קלה, המון אפשריות
מצויינת בשביל כמיות של תמונות
לא קשה ללמידה
במיוחד אם מכירים פוטושופ

• הוסף לסימניות
תוכנה מהממת לעיבוד תמונה-כדאי ללמוד
תוכנה קלה מאד

• הוסף לסימניות
יש להשיג אותה חינם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;2262571:
יש להשיג אותה חינם?
אני קיבלתי אותה חינם מטכנאי שבא אלי בכל מקרה אז הכניס לי אבל כנראה זה עולה מחיר של ביקור טכנאי. אפשר גם לקבל את התוכנה להתנסות לחודש דרך האינטרנט.

• הוסף לסימניות
ב״ה

תוכנה מעולה, מגיעה עם החבילה של אדובי.
קלה מאוד לעבודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטרים;2264842:
אני קיבלתי אותה חינם מטכנאי שבא אלי בכל מקרה אז הכניס לי אבל כנראה זה עולה מחיר של ביקור טכנאי. אפשר גם לקבל את התוכנה להתנסות לחודש דרך האינטרנט.

אולי תיתני לי את השם של הטכנאי שיכניס לי גם?

נכתב ע"י סטודנטית770;2264952:
ב״ה

תוכנה מעולה, מגיעה עם החבילה של אדובי.
קלה מאוד לעבודה.

מענין, יש לי את החבילה שלהם אבל ללא לייטרום. והחבילה שלי גדולה...

או שיש לי ואני לא מזהה אותה שם? מה הצבע שלה? או איך זה נכתב באנגלית?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה