קורונה מכירים תינוקות שהיו חולים בקורונה? כנסו---

• הוסף לסימניות
איך מענין אותי לדעת אם הנוגדנים עברו אליוהרופא אמר לי שמתייחסים אליו כאחד רגיל שלא היה חולה.
ובאמת מענין אם הנקה עוזרת כאן(רק יונק כרגע..)
לא יודעת להגיד לך מה קורה בהריון.
הבייבי שלי נדבק ממני ...
בביה''ח אמרו לי להניק כל הזמן וכשאני ערה פשוט לחבק ולחבק
מה שבטוח הנקה תמיד מחזקת את המערכת החיסונית ככה הבנתי מהאחיות והרופאים

מליון בריאות ורק נחת

• הוסף לסימניות
אצל תינוקות וילדים בד"כ אין תסמינים לכן ניתן בד"כ לגלות את הקורונה רק ע"י הבדיקה.
זה מה שרופאת הילדים הסבירה לי
חוץ מענין התסמינים ישנה טענה שילדים קטנים הרבה פחות נדבקים ומדביקים ולכן מדברים על פתיחת הלימודים בגילאים צעירים. וכאן זה נשמע שיש הרבה תינוקות שנדבקים.

• הוסף לסימניות
חוץ מענין התסמינים ישנה טענה שילדים קטנים הרבה פחות נדבקים ומדביקים ולכן מדברים על פתיחת הלימודים בגילאים צעירים. וכאן זה נשמע שיש הרבה תינוקות שנדבקים.
חחח
זה מדגם לא מייצג וממש לא נקרא הרבה.

• הוסף לסימניות
הבן שלי, תינוק בן חצי שנה נחשף לחולת קורונה
מהם התסמינים בתינוקות ? כיצד זה מתבטא?
אנחנו מבודדים אותו ולא ממש רוצים לעשות לו בדיקה בגלל שהוא קטן וממילא צריך להשלים בידוד
אבל היינו רוצים לדעת מה בד"כ עובר על תינוקות שנדבקו?
לאחי הקטן היה שילשול

• הוסף לסימניות
המסקנה היא שקורונה היא סוג של וירוס, עם אותם תופעות אצל ילדים כמו כל וירוס אחר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה