תנור אפייה מכירים תנור פירוליטי ללא מסילות?

• הוסף לסימניות
שמעתי שיש תנור פירוליטי שאין לו מסילות, כלומר, המסילות הן כמו שקע בתנור עצמו.

אשמח לשמוע דגמים וחברות כדי לכוון אותי למוצר שאני מחפשת,

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
שאם אני רוצה להכשיר לפסח, אז לא צריך להחליף מסילות......
אה.. אממ.. טוב אנחנו ניקינו טוב את המסילות, הגעלנו אותם לחומרה שמנו תבנית של פסח ומעליה תבנית חד פעמית ...
לא בטוחה שיש בלי מסילות, אבל אם כן, אז בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
אם אתם כבר בענים המסילות שאכן הן בעיתיות בהכשרה תבדקו גם את ענין הזכוכית.
לנו אמרו שצריך לצפות אותה בפסח, העדפנו כבר לקנות תנור מיוחד לפסח (קנינו של אושר עד)

• הוסף לסימניות
ממש לא, במילא כשעושים את הפירולטי צריך להוציא את המסילות
אז בסדר, סתם נלחצתי

אז על אילו דגמים ממליצים, או מה הנקודות שאני צריכה לשים עליהם עין בקניית תנור פירוליטי?

• הוסף לסימניות
יש לי תנור של aeg
מומלץ מאוד, יש לי שתיים אחד בשרי אחד חלבי.
תנור מעולה

• הוסף לסימניות
אני קניתי תנור פירוליטי של קונסטרוקטה עם טיימר וכיבוי אוטומטי בסוף האפיה הוא אופה מעולה !אך הבעיה שכל פעם שפותחים את התנור האור נדלק . אני לא יכולה להשאיר שם אוכל .. אני חייבת להוציא לפני כניסת שבת . בעיה להניח שם עוגות בשבת וכו . כדאי מאוד לבדוק כל תנור בעניין הזה .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה