• הוסף לסימניות
התוכנה גוגל ארץ הופכת את כל העולם לאינטרנט קטן:

תצלומי לוויין שמכסים את כל כדור הארץ ומתקרבים עד לקנה מידה של בית בודד, מידע, המלצות גולשים וצילומים מפעימים שמסתתרים במקום הרלבנטי להם על הגלובוס - ואפילו סימולטור טיסה.

http://www.enativ.com/downloads/Google_Earth_CZXV.exe

• הוסף לסימניות
תודה, תיקנתי.

אורלי, את מסתובבת פה עם עוד ניק?

• הוסף לסימניות
תקשיבי,
לא פתחתי על זה אשכול ולא עשיתי בלאגאנים,
אבל יש פה מישהו/מישהי, לא ברור לי עדיין,
שהניק שלו הוא orli_bimri
זה כמובן לא אני,
אין לי מושג מי זה,
וזה סתם חיקוי מכוער...:)

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהניק הוא orlibimri

לא?

• הוסף לסימניות
שמתי לב... אפשר לומר שהתפלאתי. מוזר מאד לפתוח ניק כמעט זהה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י R.Design;371590:
שמתי לב... אפשר לומר שהתפלאתי. מוזר מאד לפתוח ניק כמעט זהה.

בגלל שזה מוזר וזה גם שם לא כ"כ נפוץ,
ברור שזה מכוון.

• הוסף לסימניות
אם תסתכלו במדבר סיני תראו משהו כמין דמות אדם עם לוחות ביד מביט לכיוון א"י זה משהו מדהים שא"א להסביר. תסתכלו באזור בין א"י למצרים.

• הוסף לסימניות
נראה לי שנסחפת... אני לא רואה שם כזה דבר.

• הוסף לסימניות
יש שם את האופציה של 3D,

תחפשו את מגדל אייפל, זה מדהים!

• הוסף לסימניות
יש גם את google-map ששם יש מקומות שממש אפשר ללכת ברחוב (כמו ברחוב של שער בניצחון בפריז ועוד)

• הוסף לסימניות
התקנתי ואני לא מצליחה להכנס לזה, זה דרך איזה אתר או מה?

• הוסף לסימניות
יש לך עכשיו קיצור דרך בשולחן עבודה,

כנסי אליו ותפתח לך התוכנה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי דדד;372128:
יש לך עכשיו קיצור דרך בשולחן עבודה,

כנסי אליו ותפתח לך התוכנה
אני רואה רק רקע שחור ועליו נקודות לבנות. מה צריך לעשות עכשיו?

• הוסף לסימניות
את לא רואה את כדור הארץ?

אולי תנסי לעשות חיפוש מסוים בחלונית מצד ימין

• הוסף לסימניות
את לא רואה את כדור הארץ?

אולי תנסי לעשות חיפוש מסוים בחלונית מצד ימין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה