אולפן הפקות
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
מכירים?
ירושלים, מודיעין עילית.נכתב ע"י grafix;1078174:באיזה אזור את מחפשת?
איפה בגאולה?נכתב ע"י פוזי;1078123:יש אחת ברחוב עזרא פינת נחמיה קוראים לה נראה לי מיכל
משהו טוב מאד ושווה
נכתב ע"י נורית;1078750:קניתי מיק-אפ אצל המכירה מרחוב אלישע בבני ברק
משהו שהיא מיבאת לבד,
מחזיק לי מעמד מער"ש עד מוצ"ש (במוצ"ש כמובן שזה ירד חלקית, אבל עדיין ניכר)
וגם אחרי המריחה הוא עומד על הפנים מאוד טוב, מרגיש כמו יבש, ולא נוזל ונוטף...
נכתב ע"י רותי בן שימ;1077900:כל חנות קוסמטיקה.
ויש לך את איל מקיאג' שנותנים הרבה פעמים איפור חינם תוך כדי הסבר וייעוץ אישי.
מה מהמוצרים העמידים יותר טוב לדעתכן-נכתב ע"י gg;1078298:יוכבד אידל ברמת אשכול
המון סבלנות ומחירים מעולים
077-5010788
מוכרת איפור של mac
נסי את האודם של רבלון. אצלי מחזיק מעמד אפילו 3 ימים.נכתב ע"י רותי12;1078875:תודה שאלתי יותר על אודם עמיד . ניסיתי הרבה סוגים ולא מחזיק מעמד יותר משעה..
האודם העמיד שיש בקצה אחד אודם ובקצה השני לחות שקופה.
מסכימה איתך,נכתב ע"י ניקול;1078891:נסי את האודם של רבלון. אצלי מחזיק מעמד אפילו 3 ימים.
אגב, טיפ!
שמתי לב שהאודמים העמידים האלה אינם עמידים ב... שמן!
אם אתן רוצות להסיר את האודם ואין לכן מסיר איפור- מרחנה מעט שמן! האודם פשוט מתקלף!
ולהיפך- מי שמאד רוצה לשמור על האודם שלא יעלם- שתקפיד שהשפתיים לא יגעו בשמן... (סלטים, מרק עוף וכד')
נכתב ע"י נורית;1078750:קניתי מיק-אפ אצל המכירה מרחוב אלישע בבני ברק
משהו שהיא מיבאת לבד,
מחזיק לי מעמד מער"ש עד מוצ"ש (במוצ"ש כמובן שזה ירד חלקית, אבל עדיין ניכר)
וגם אחרי המריחה הוא עומד על הפנים מאוד טוב, מרגיש כמו יבש, ולא נוזל ונוטף...
זה האודם שיש לי רבלון והוא מחזיק הכי הרבה אצלי שזה שעה-שעתיים גג! ולא אני לא שותה שמן...נכתב ע"י ניקול;1078891:נסי את האודם של רבלון. אצלי מחזיק מעמד אפילו 3 ימים.
אגב, טיפ!
שמתי לב שהאודמים העמידים האלה אינם עמידים ב... שמן!
אם אתן רוצות להסיר את האודם ואין לכן מסיר איפור- מרחנה מעט שמן! האודם פשוט מתקלף!
ולהיפך- מי שמאד רוצה לשמור על האודם שלא יעלם- שתקפיד שהשפתיים לא יגעו בשמן... (סלטים, מרק עוף וכד')
יש משקל לסוג של העור העוטף את השפתיים כמו העור של הפנים.נכתב ע"י רותי12;1079002:זה האודם שיש לי רבלון והוא מחזיק הכי הרבה אצלי שזה שעה-שעתיים גג! ולא אני לא שותה שמן...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים