מכירת איפור שנסגרה

• הוסף לסימניות
הכל ב40 ש"ח:
אודם רבלון
אודם מייבילין
רימל של לוריאל פריז
קרם לחות לפנים סופטאצ' (עור רגיל 100 מ"ל)
סומק של פרפשיונאל
איילנר של כל מיני

צלליות אפויות: 25 ש"ח
המעונינים יפנו באישי

• הוסף לסימניות
אז ככה:

מי שיודעת מה היא רוצה: פריט מסויים, צבע וכד' או כל שאלה אחרת שתשלח למייל הבא:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

הדברים יגיעו לבני-ברק ירושלים ואשדוד
בניברק - מחר או מחרתיים
אשדוד - תמיד
ירושלים - נעדכן
תודה ובהצלחה

• הוסף לסימניות
איפה בירושלים?

• הוסף לסימניות
איפה בבני ברק?

• הוסף לסימניות
למי שלא הודעתי שהחבילה מוכנה אז לצערי:

האודמים נגמרו. נשאר אחרון: מייבילין 240 (ורוד ממש)

נותרו 3 מייקאפים צבע 180 (רבלון)
נותרו 3 מייקאפים צבע 200 (רבלון)
6 קרם לחות
6 רימלים
4 איילינר
3 סמקים

היום אני בבני ברק.

ירושלים- בהמתנה בינתיים סליחה

• הוסף לסימניות
חבל, שלחתי מייל מיד ולא קיבלתי תשובה

• הוסף לסימניות
אני ממש מצטערת.
מי שלא עניתי לה תשובה, זה בגלל שלא היתה לי תשובה מידית או בקשר לצבע שהיא רצתה. או בקשר למקום שהיא נמצאת.
בפעם הבאה אני אשתדל לענות בכל מקרה.

• הוסף לסימניות
תודה
כבר קניתי בכל מקרה
אני שמחה בשבילך שהצלחת לחסל את הסחורה ברוך השם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה