כללי מכירת אלמנטים

• הוסף לסימניות
יש לי מאגר גדול של אלמנטים ואיורים גרפיים שהייתי רוצה למכור.
איך עושים את זה?
מי יסתכל על האלמנטים שלי?
מדובר בעיקר באיורים וקטוריים.

• הוסף לסימניות
תעלי דוגמא נגיד לך מי יסתכל :D

• הוסף לסימניות
יש לך עבודות טובות ונהדרות.
המלצה שלי לפתוח אתר כדוגמת חסידיש פלוס
ולפרסם את שלל היצירות שלך מאייקונים דמותגים [שחשוב להכניס ולהחדיר].
ואלמנטים אחרים.

המלצה הבאה שלי לבנות את האתר באופן שתוכלו להכניס גם יצירות של אומנים אחרים.

• הוסף לסימניות
אם מדובר במאגר שיצרת אותם לפרויקטים שונים, ועכשיו את רוצה למכור אותם - למה לא.
אבל ליצור אלמנטים כדי למכור, מנסיון שלי - לא שווה את ההשקעה.
למעט אם את עושה את זה כתחביב, או שממילא אין לך משהו אחר מה לעשות.

המלצה חמה: לא להתעסק עם השיווק. להעביר את תחום המכירה והשיווק למישהו אחר.

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• ציור בוקטור-01.png
    KB 456.6 · צפיות: 18
  • עץ.png
    KB 30.6 · צפיות: 17
  • מקושקש.png
    KB 637.9 · צפיות: 20
  • 0 ביטים · צפיות: 0
  • im.png
    KB 63.8 · צפיות: 0

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה