יש לי 2 חולצות מידה 10 אם את רוצה תשלחי לי הודעה אישיתמעונינת לרכוש בירושלים חולצות 3 צבע לבן לבנים מידות: 5 או 6, 7 או 8 ,9 או 10
ואשמח לקבל את המספר של "פותח"
מעונינת למכור חלוקים גומי במותן מידות 18 ו-20
גם אני מעוניינת למכור את החלוקים הנ"ל מידות 8 ו10הגבתי לך בהודעה באשכול השני
היי
אני מעונינת להחליף שמלת בלון תכלת ממידה 4 למידה 6 או 7
מצרפת תמונה
את רוצה למכור אולי?
יש לי למכור מידה 14.מעונינת לקנות חלוק לשבת מידה 12-14
אני מעונינת לקנות ממך את 2 החלוקיםגם אני מעוניינת למכור את החלוקים הנ"ל מידות 8 ו10
מעוניינת להחליף חלוק סרפן ירוק מידה 12 במידה 14
כבר לא רלוונטי לי
יתכן ואני רוצה (צריכה לשאול את פי הנעאה קודם אם מוצא חן...)
[/QUOTE]חולצות מידה 10 פנוי עדין? אם כן צרי אתי קשר. תודה
[
יש לי 2 חולצות מידה 10 אם את רוצה תשלחי לי הודעה אישית
שלחתי לך מיילאני מעונינת לקנות ממך את 2 החלוקים
איזה צבע יש לך?
היכן את?
צרי קשר ב 4150059 בגימייל,
תודה רבה.
באיזו הכניסה לעיר. 25₪יתכן ואני רוצה (צריכה לשאול את פי הנעאה קודם אם מוצא חן...)
איפה בירושלים? וזה 25?
אולי במקרה השמלה קומות פנוי?איזו השגחה
אני מנווה יעקב
ומאד אשמח לרכוש צהוב תכלת אפור במידה 6 ו8 לבנים
תודה!!!
כמו כן יש לי למכור שמלה לבן שחור קומות מידה 16
סרפן מידה 10
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים