התייעצות מכירת דירה בלי ליפול לפח עם קונה

• הוסף לסימניות
יש ב"ה קונה רציני לדירה שלי אבל אני ואשתי חוששים משום מה כי הוא החליט ברגע אחד לסגור ודווקא הדירה מאוד מוזנחת עכשיו עם שוכר בעייתי שהוא בדיוק מכיר, הוא אמר שהוא מכר לפני תקופה קצרה דירה ויש לו את כל הכסף וזה נמצא עכשיו בפיקדון בבנק כדי לקבל על זה ריבית, ואני מציין שהוא פרסם שהוא מחפש דירה לרכישה וככה הגעתי אליו והוא נראה אברך ספרדי פשוט, אז תעזרו לי לדעת אם שווה למכור לו ולנצל את ההזדמנות שיש לי ככה קונה בידיים בלי תיווך או שיכול להיות פה איזה הונאה

• הוסף לסימניות
לבדוק עם עו"ד זה תמיד דבר הכרחי,
אבל בגדול תמיד המוכר ידו על העליונה.
הדירה ברשותו ולא עוברת לקונה ברשויות עד שהשקל האחרון מועבר למוכר.
ומאידך הקונה מתחיל להזרים כספים מיד בחוזה.
לכן אני לא מבין מה החשש כ"כ ?!
נ.ב. מאיזה עדה הקונה ודאי שלא מהוה שיקול.

• הוסף לסימניות
לבדוק עם עו"ד זה תמיד דבר הכרחי,
אבל בגדול תמיד המוכר ידו על העליונה.
הדירה ברשותו ולא עוברת לקונה ברשויות עד שהשקל האחרון מועבר למוכר.
ומאידך הקונה מתחיל להזרים כספים מיד בחוזה.
לכן אני לא מבין מה החשש כ"כ ?!
נ.ב. מאיזה עדה הקונה ודאי שלא מהוה שיקול.
לא תמיד הדירה לא עוברת לרשותו, זה תלוי בחלוקת התשלומים שסוכמה.

• הוסף לסימניות
בחוזה קלאסי הדירה לא עוברת לרשות הקונה עד לשקל האחרון
כך שנניח ואין לו איך לשלם במקרה הכי גרוע נגרמה לך אי נעימות אתה יכול להשקיע אנרגיות ולתבוע אותו על הפרה
אבל הדירה נשארת ברשותך.

וקונה שמסכים דירה עם שוכר בעייתי הוא טיפש

• הוסף לסימניות
יש ב"ה קונה רציני לדירה שלי אבל אני ואשתי חוששים משום מה כי הוא החליט ברגע אחד לסגור ודווקא הדירה מאוד מוזנחת עכשיו עם שוכר בעייתי שהוא בדיוק מכיר, הוא אמר שהוא מכר לפני תקופה קצרה דירה ויש לו את כל הכסף וזה נמצא עכשיו בפיקדון בבנק כדי לקבל על זה ריבית, ואני מציין שהוא פרסם שהוא מחפש דירה לרכישה וככה הגעתי אליו והוא נראה אברך ספרדי פשוט, אז תעזרו לי לדעת אם שווה למכור לו ולנצל את ההזדמנות שיש לי ככה קונה בידיים בלי תיווך או שיכול להיות פה איזה הונאה

קלאסי, יש קונים שיודעים בדיוק מה הם רוצים וסוגרים מהר, במיוחד כשיש להם כסף זמין.
אם מתנהלים מסודר אצל עו״ד ובודקים בטחונות ולוח תשלומים – אין סיבה לחשוש.

• הוסף לסימניות
מה הבעיה אתה רוצה דווקא לבזבז את זמנך כדי למצוא קונה
אם המחיר מתאים לך תקבעו אצל העו"ד ותתחיל לקבל כסף
קבלת מפתח ורישום זכויות על שמו זה אחרי שהכסף אצלך בכל אופן לא קשור אליך קשור לעו"ד
מזל טוב!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה