אטרקציה מכירת / החלפת כרטיסים עירית בני ברק תשפ"ה

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת למכור במחיר מוזל יותר כרטיס כניסה+נסיעה לפארק אקסטרים בעכו ביום שלישי בנות בשעות 4-6
מי שמעוניין שיתקשר לטל' 0548567533

• הוסף לסימניות
כמו כן אני מעוניינת למכור גם 2 כרטיסי כניסה+נסיעה לחרבגי בנות בטל' הנ"ל

• הוסף לסימניות
מחפשת 4 כרטיסים למופע של טלי אברהמי קוד 510 או לחילופין 7 כרטיסים לכל מועד של מופע

• הוסף לסימניות
הזמנתי בטעות קוד ארוע לא נכון, אם מישהו מתכונן להזמין את זה או שרוצה לקנות, אני אשמח שיקנה ממני, מדובר בקוד ארוע 300 סיור לגברים בעוטף עזה בי"ח אב כרטיס 1

• הוסף לסימניות
למכירה 6 כרטיסים למאחורי הדבש - יום שלישי יא אב - בוקר - קוד כניסה -260
וגם למכירה 2 כרטיסים - לנסיעה למאחורי הדבש - יום שלישי יא אב - בוקר - קוד 261

0504193232 נחמי

• הוסף לסימניות
יש לי כרטיס למופע אנטבקה למכירה ב9 בערב
מחפשת בדחיפות כרטיס אחד לסיור בעוטף לבנות! 0583213598

• הוסף לסימניות
אני צריכה 3 כרטיסים לרבע לשפע יום א ל' אב קוד 510 או 509 או 508
תודה
0548519380

• הוסף לסימניות
אשמח לרכוש 2 כרטיסים למגיק קאס -משפחות

• הוסף לסימניות
אני מחפשת 2 כרטיסים לסרט אמא, ורבע לשפע
תודה!!

• הוסף לסימניות
מעוניינת לרכוש 2 כרטיסים לסיור בעוטף עזה לנשים
0556741559

• הוסף לסימניות
אשמח למידע אם אני לא תושב בני ברק והילדים שלי רותים ללכת עם הבני דודים שלהם (הבני ברקים) אפשר לרכוש דרכם כרטיסים?
אנחנו תושבי העיר ואזלו לנו כל הכרטיסים
בעיני מי שמזמין / מוכר למי שאינו תושב העיר צריך לשאול רב

ובמידה ויש למישהו כרטיסים לתנכי 258 או 256 (אני צריכה 6 כרטיסים) אשמח מאד

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת כמוך
כנ"ל לגבי כרטיסים לתנכי ליום חמישי 5 כרטיסים אפשר גם פחות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה