- הוסף לסימניות
אשמח לקנות - 0583224937לי יש 3 כרטיסים לאבדה לנו כבשה
אשמח לקנות - 0583224937לי יש 3 כרטיסים לאבדה לנו כבשה
יש לי 1 מיותר 053-4158865מישהו יודע? אם אבד לנו כרטיס תושבים איך אפשר להשיגו?
נמכר? אני אשמחלמכירה 3 כרטיסים להופעה של 21 בבית אחד ברחה לנו כבשה
נמכר, לכל המתענייניםיש לי כרטיס מיותר להופעה של טלי אברהמי- 'אמא,' קוד 517. 35 ש"ח. 0506072723
כל משפחה מוגבלת במספר הנפשותאשמח למידע אם אני לא תושב בני ברק והילדים שלי רותים ללכת עם הבני דודים שלהם (הבני ברקים) אפשר לרכוש דרכם כרטיסים?
זה מה שענו לי בעיריהמישהו יודע? אם אבד לנו כרטיס תושבים איך אפשר להשיגו?
למה צריך כרטיס תושבים?זה מה שענו לי בעיריה
אפשר לקבל כרטיס חדש באגף תרבות ביום שני י' באב בין השעות 11:00 ל 14:00
אי אפשר ללכת לטיול בלעדיו!למה צריך כרטיס תושבים?
מתקשרים ומזמינים בלי כלום
ככה בכל אופן היה אצלי
אם את מוכרת, תפסתי ראשונהמקפיצה שוב
מעוניינת לרכוש 4 כרטיסים למופע רבע לשפע בל׳ אב בשעה 21:00 (קוד 510)
או לחילופין לרכוש 7 כרטיסים למופע בכל זמן שהוא ואז אמכור את שלושת הכרטיסים שיש לי
054-8479813
שכחתם מה כתוב לכם בחתימהאם את מוכרת, תפסתי ראשונה![]()
יש למישהו?אשמח לכרטיסים למופע ה ילחם לכם.
ולפארק חרבגי לבנים!
אני גם אשמח לקנות ממך כרטיס אחדמקפיצה שוב
מעוניינת לרכוש 4 כרטיסים למופע רבע לשפע בל׳ אב בשעה 21:00 (קוד 510)
או לחילופין לרכוש 7 כרטיסים למופע בכל זמן שהוא ואז אמכור את שלושת הכרטיסים שיש לי
054-8479813
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים