- הוסף לסימניות
לא יכולה לינק, כי נכנס ישר לאזור אישי, המוגן הסיסמא.תוכלו לשלוח כאן לינק או להסביר לי איפה זה בדיוק?
תיכנס לאתר, תזדהה עם חבר המועדון.
בשורת חיפוש תכתוב תנכי, ויעלה לך.
בדקתי את זה כרגע.
אם לא תמצא- תכתוב כאן, ואשלח צילום מסך.
לא יכולה לינק, כי נכנס ישר לאזור אישי, המוגן הסיסמא.תוכלו לשלוח כאן לינק או להסביר לי איפה זה בדיוק?
תודה עכשיו ראיתי.לא יכולה לינק, כי נכנס ישר לאזור אישי, המוגן הסיסמא.
תיכנס לאתר, תזדהה עם חבר המועדון.
בשורת חיפוש תכתוב תנכי, ויעלה לך.
בדקתי את זה כרגע.
אם לא תמצא- תכתוב כאן, ואשלח צילום מסך.
אשמחיש לי 4 כרטיסים למכירה לחוויה בחווה,
ליום חמישי כ' אב לשעות 14:30-18:30 (קוד 290)
הכרטיסים לא כוללים נסיעות.
למי שמעוניין, ייתכן שעוד ניתן לרכוש נסיעות.
יצירת קשר בosnat78290 בג'ימייל.
ולבנים?למי יש חרבאגי למכירה לבנות?
רלוונטי?יכול להיות שיש לי 2 כרטיסים ליום חמישי (קוד 250)
יעזור לך?
א. אינו תלוי כלל בהתניית החנות אלא אם החוק מכיר בהחרגה זוהתכוונתי שאנשים יתנסחו נעים ומכובד ולא לבוא בטענות וצעקות
כי כמים הפנים לפנים....
אגב חוקית, אם מודיעים מראש בתקנון שאין ביטולים
כמו שבסוף עונה חנות יכולה לכתוב שאין החזרות ואין החלפות
כל מי שקונה זה על דעת זה.
אם הם הודיעו מראש, מי אמר שהם חייבים לזכות?
נקודה למחשבה.
לפעם הבאה - כל אחד מהם היה קישור ישיר לכרטיסים לתנכ"יתודה עכשיו ראיתי.
א. מה היה הבעיה לעשות התנתקות ואז להעתיק קישורתודה עכשיו ראיתי.
אני מחפשת כרטיס מבני ברק לנשיםגם לי יש למכור כרטיס אחד כניסה + נסיעה לחרב'גי בנות ביום רביעי
איזה טיולים יש?משהו רוצה כרטיסים של עירית אשדוד של מעגלים(דגל) או של מאוגדים(ג)?????
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים