אני אשמח . תנכי( 4 )משהו רוצה כרטיסים של עירית אשדוד של מעגלים(דגל) או של מאוגדים(ג)?????
רלוונטי?למכירה 6 כרטיסים למאחורי הדבש - יום שלישי יא אב - בוקר - קוד כניסה -260
וגם למכירה 2 כרטיסים - לנסיעה למאחורי הדבש - יום שלישי יא אב - בוקר - קוד 261
0504193232 נחמי
מקפיצה...מעונינת ב 5 כרטיסים לתנכי ביום רביעי קוד 254
או 3 כרטיסים ביום חמישי קוד 250 או ביום ראשון קוד 252
תתקשר ל106 הם יגידו לך,דחוף איך משיגים כרטיסי תושב???
למכירה מטעם אירועי הקיץ של עיריית ב''ב, 2 כרטיסי נסיעה + 2 כרטיסי כניסה לחווה של חוה ביום רביעי י'ב באב אחר הצהריים.יש למישהו למכור 5 כרטיסים לכניסה לחוויה בחווה ביום רביעי י"ד באב ערב? (הזמנתי רק נסיעה בטעות, למכירה 5 כרטיסי נסיעה לחוויה בחווה..)
יש לי כרטיס כניסה ונסיעה בצהריים - 0527137036אשמח לכרטיסים למופע ה ילחם לכם.
ולפארק חרבגי לבנים!
יש למישהו?
זה חשוב לי מאוד!
@חכמת אדם @דומיננטיתולבנים?
אנחנו מעוניינים .@חכמת אדם @דומיננטית
יש לי 5 כרטיסים לחארבג'י בנים ערב (קוד 104) - אין לי נסיעות אבל עדיין זמין במערכת
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים