- הוסף לסימניות
אם הקודמים לא רוצים אז אני ממש אשמח. תודה.@חכמת אדם @דומיננטית
יש לי 5 כרטיסים לחארבג'י בנים ערב (קוד 104) - אין לי נסיעות אבל עדיין זמין במערכת
אם הקודמים לא רוצים אז אני ממש אשמח. תודה.@חכמת אדם @דומיננטית
יש לי 5 כרטיסים לחארבג'י בנים ערב (קוד 104) - אין לי נסיעות אבל עדיין זמין במערכת
יש לי כרטיס אחד לבנים כניסה ונסיעה בצהריים,ולבנים?
אשמח לרכוש מכם את הכרטיסים המיותרים לך לתנכירלוונטי?
אשמח לרכוש ממך את הכרטיסיםמעונינת להלחליף כרטיסים לספארי
יש לי 4 ביום רביעי ורוצה להחליף ליום שלישי או להיפך 3 כרטיסים להחליף משלישי לרביעי
לצערי הקדימו אותך (רק מחר ב - 12:00 יסגר סופית - עד אז יש תקווה)אם הקודמים לא רוצים אז אני ממש אשמח. תודה.
לצערי הקדימו אותך (רק מחר ב - 12:00 יסגר סופית - עד אז יש תקווה)
אם יש לך יותר מארבעה כרטיסים או שנשאר לך תודיע ליאשמח לרכוש ממך את הכרטיסים
אפס חמש שתיים שבע אחת חמש חמש ארבע אחת אחת
כנ"ל...אשמח לרכוש מכם את הכרטיסים המיותרים לך לתנכי
אפס חמש שתים שבע אחת חמש חמש ארבע אחת אחת
אפשר להשיג כרטיס לפאנל פוליטי?משהו רוצה כרטיסים של עירית אשדוד של מעגלים(דגל) או של מאוגדים(ג)?????
אני ממש אשמח בטעות הזמנתי פחות ממה שרציתיאני מעוניינת למכור 2 כרטיסי נסיעה וכניסה לחרבג'י בנות יום רביעי
אני אשמח ממש אם יש אפשרותכמו כן אני מעוניינת למכור גם 2 כרטיסי כניסה+נסיעה לחרבגי בנות בטל' הנ"ל
רלוונטי מעוניינתגם לי יש למכור כרטיס אחד כניסה + נסיעה לחרב'גי בנות ביום רביעי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים