- הוסף לסימניות
@דניאלה כהן עדיין רלוונטי? אני מעוניין לקנותיש לי כרטיסים כולל נסיעה
יכולה ליצור קשר במספר 0527615658
@דניאלה כהן עדיין רלוונטי? אני מעוניין לקנותיש לי כרטיסים כולל נסיעה
יכולה ליצור קשר במספר 0527615658
כן, רלוונטי @יוד.@דניאלה כהן עדיין רלוונטי? אני מעוניין לקנות
את עדיין מעונינת ? התקשרתי אליך היום כמה פעמים ולא יכולת לדבר או שלא ענית . אם זה מענין אותך תחזרי אלי . התקשרתי פעם אחרונה ב16:56האם הכרטיסים לאקווה כיף ביום שני כבר נתפסו? אם לא, אשמח מאד, 0527634166
אפשר?למכירה 2 כרטיסים רבע לשפע בל' אלול בשעה 13:00
מה נחשב לאירועים "טובים"?אך אחד לא עוצר רגע לחשוב
איך יכול להיות שכמעט אף תושב
(שאיננו עובד עיריה) לא הצליח להדיג כרטיס לארועים ה"טובים"
אם זה נראה לכם נורמלי....
אני מעוניינת מאד...יש לי כרטיס לסרט אמא למחר יום רביעי בשעה 17:00
מעוניינת להחליף למופע רבע לשפע
אם לא תצליחו להחליף תפסתי ראשונה את הכרטיסיםיש לנו 3 כרטיסים לתוכנית רבע לשפע לל' באב בשעה 13:00
מעוניינת להחליף ל3 כרטיסים לכ"ג באב לשעה 13:00
בפלאפון 0527676153 הכרטיסים אינם למכירה
זה ממש חשוב ומצווה גדולה כי נתקענו עם כרטיס 1 כי הבת השניה לא הצליחה כבר להזמין...אני מעוניינת מאד...
מייל ablberman2011 שטרודל....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים