אחות ברפואה
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
משהו רוצה הצגת זיידי באלעד בכד או כה אב?
מה זה זהות כפולה
איך אפשר ליצור איתך קשר?דרוש כרטיס להצגה לבנים 'הציצית שהצילה' היום בשש בערב.
למכירה 3 כרטיסים למופע לבנות 'פינקילנד' ביום ג' י"ח אב.
ומה יעשו ציבור העובדים שלא היו פנויים לתעסוקה בוקר שלם?אני לא עובדת עיריה ולא מכירה שם אפילו אף אחד
ובכל זאת בכל אירועי הקיץ עד כה הצלחתי להשיג כרטיסים לאטרקציות הכי שוות
היו קייצים לפני ההגבלות שתפסתי גם 5 אטרקציות.
אף פעם לא היה נראה לי באוטובוסים שיש איזה נוכחות מוגבר של מקושרים
כולם היו בני ברקים "רגילים".
הסוד הוא פשוט כמו הכרטיסים למירון
הרוב אוזל ב5 דקות הראשונות
כי כל בני ברק קופצת ברגע הראשון
ואין שם 400 אלף כרטיסים לאטרקציות ....
זה מספר מוגבל מאוד ביחס לכמות המעוניינים.
בערך כמו היחס בין כמות הרוצים לנסוע למירון לכמות הכרטיסים בפועל.
ולכן כל פתיחת מערכת אירועי קיץ להזמנות - ישבתי על זה ממש כמו על התעסוקה היחידה ליום זה
שנה שעברה הספקתי להיות מאלה שהאשראי עבר להם עוד לפני הקריסה. מרבע שעה לפני השעה שהקו נפתח ועד שהוא נפתח באיחור אלגנטי של כמה דקות התקשרתי לקו ברצף בלי הפסקה ....
ונניח השנה שלא אמרו מה שעת הפתיחה - התקשרתי כל 3 או 4 דקות מהשעה 6 בבוקר ועד קרוב ל 11 שהקו נפתח.
מי שמתקשר יותר בנחת ופחות באטרף לא משיג כרטיסים לא לאטרקציות עירוניות ולא למירון...
ידוע למשהו אם יש סיכוי גם להתקשר ולהזמין כרטיסים שבמילא בוטלו אצלם?מחלקת תרבות 03-6170342 א'-ה' 11:00-14:00 (לפעמים באמצע המתנה מתנתק תתעקשו ותתקשרו שוב ושוב)
אני גם עבדתי באותו היוםומה יעשו ציבור העובדים שלא היו פנויים לתעסוקה בוקר שלם?
אגב אחר הצהריים שלם- כן העסיק אותנו, ללא הצלחה
מאכזב כל פעם מחדש![]()
אני גם עבדתי באותו היום
תוך כדי עבודה לחצתי על הטלפון כל השמן על אוטומט
חברות נתנו לילדים לעשות את העבודה.
זה ככה בכל מקום בכל עיר וגם בנסיעות למירון...
כל הקודם זוכה ויש התנפלות.
אני מבינה שזה מאכזב
ובכל זאת - האם יש לך המלצה אחרת - איך לעשות את זה שונה?
בהנחה(המספרים תקועים לחלוטין!! אין לי שמץ של מושג לגבי הביקוש וההיצע)
שיש 90 אלף מעוניינים באטרקציות
ומספר האטרקציות המבוקשות ביותר , עומד על 20 אלף.
איך לתעדף בין המעוניינים? לפי מה?
עם מחשבה אמיתית על הציבור בכללותו, קל מאוד לעשות את זה.איך את למשל היית מתעדפת בין המעוניינים כך שלא תהיה אכזבה גדולה ותהיה הבנה?
(לי ברור שבכל שיטת תיעדוף יהיו מאוכזבים וכועסים ומתלוננים. לכן מבינה מי שבוחר תיעדוף של כל הקודם זוכה - תלוי בתושב כמה התאמץ וכמה היה חשוב לו באמת )
אולי אמהות שהגיעו באיחור נשארו עם מקום טוב פחות, הגיוני,אירוע בית ספר של הבת שלי גם . יש 20 אחוז מקומות מרכזיים וטובים 10 אחוז בינוניים . והשאר פחות.
היה מובן לי ולכולם שהמקומות נקבעו בשיטת כל הקודם
אמא שנורא חשוב לה - הגיעה שעה + לפני תחילת האירוע. אמא שנורא נורא חשוב לה - ויתרה על שינה/עבודה בשביל לשבת לבהות בחלל שעה...
מי שעובדת ולא רצתה להפסיד על זה שעות עבודה - מה אשמתה?! ככה זה.
העיריה עשתה כל שביכולתה למנועמשהי לא תושבת בני ברק
שאלה אותי איך מגיעים למשואות
שאלתי אותה: מה יש לך שם?
והיא אמרה את הסרט "אמא"
והיא גם הולכת להגיעה למופע "רבע לשפע"
ואנוכי תושבת העיר שהתקשרה ב11:50 לא נשאר לה כרטיסים למופע.
מעניין למה![]()
זה מוגבל כברעם מחשבה אמיתית על הציבור בכללותו, קל מאוד לעשות את זה.
לדוגמה, בשלב א' הייתי נותנת לכל משפחה לקחת אטקרציה אחת בלבד לכל נפש. בדיוק בשביל הציבור שלא יכול לעמוד על הטלפון או שאין לו ילדים בגיל שיכול לעשות את זה במקומו.
רק למחרת היה אפשרות להזמין כרטיסים נוספים ממה שנשאר.
המצב הנוכחי שיש מי שיש לו כרטיסים לכמה וכמה דברים, ולשכנו לא נותר כלום, הוא לא סביר בעליל.
אבל אם עובדי העירייה ובניהם ובני בניהם ושכניהם וחבריהם עד סוף כל הדורות מסודרים, אז למי אכפת בכלל?
כי במקרה זה יש מקום לכולם.אולי אמהות שהגיעו באיחור נשארו עם מקום טוב פחות, הגיוני,
אף אמא לא נשארה בחוץ. זה הנקודה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים