- הוסף לסימניות
יש לי גם 2 כרטיסים, לשעה 15:30
אולי תסכימי להחליף?
פשוט השעה לא מסתדרת לנו בלו"ז מחר
אם לא מסתדר להחליף שעה
אשמח גם למכור למי שמעוניין
צפה בקובץ המצורף 2036914
אולי תסכימי להחליף?
אם לא מסתדר להחליף שעה
צפה בקובץ המצורף 2036914
אולי תסכימי להחליף?
אם לא מסתדר להחליף שעה
צפה בקובץ המצורף 2036914
ruttyyan gmailמעוניינת בזזה, איך יוצרים קשר
לא מתאימה לנו השעה,יש לי גם 2 כרטיסים, לשעה 15:30
אולי תסכימי להחליף?
אם לא מסתדר להחליף שעה
צפה בקובץ המצורף 2036914
שלחתי לך הודעה פרטיתאני מעוניינת להחליף , איך מגיעים אליך?
אשמח לשלוח את גיסתי לרכוש ממך כרטיס לסודות בועריםלמחר ולשני
עדיין רלוונטי
hgknhftkh בגימיילאשמח לשלוח את גיסתי לרכוש ממך כרטיס לסודות בוערים
איך היא יכולה לתקשר איתך?
יש היום ב 12 מופע יוני זהירוני .מחפשת לקנות 2 כרטיסים למופע של אמהות וילדים
מתאים מגיל 3 ומעלה. גם מבוגרים יכולים להנות בהחלטהסיור בבית החזו"א מתאים גם למבוגרים או בעיקר לילדים?
תודה מחפשת להמשך השבוא או שבוע הבאיש היום ב 12 מופע יוני זהירוני .
מענין אותך 2 כרטיסים לשם?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים