לא כתוב בשום מקום מישהו יודע?מאיזה גיל משלמים לשבתא טבא ?
מגיל 3לא כתוב בשום מקום מישהו יודע?
יש לי 1 אם יעזור לךמעונינת ב3 כרטיסים לנחשונים נשים היום!!
יש ?
ביטלתי את הכרטיסיםאני אשמח לכרטיסים לתנכי, אפשרי?
לא היה התענינות כשפרסמתיאז למה פירסמת שיש לך למכור?
לאיזו שעה? כולל נסיעות?יש לי 1 אם יעזור לך
היום בשעות 7-11 בערב כולל נסיעהלאיזו שעה? כולל נסיעות?
היה עמוס?אנחנו היינו שבוע שעבר ביום שלישי בין השעות 8:30-10:00 רק לחרדים למשפחות
הבנתי שהם סוגרים כל יום שלישי בערב רק לחרדים - משפחות
הבנתי שהם גם סוגרים לבנות בנפרד ולבנים בנפרד צריך לדבר איתם
כי הבנתי כשזה פתוח לקהל הרחב יש מוזיקה ממש רועשת ולא מתאימה בכלל לציבור החרדי
אני רוצה!! איך אפשר ליצור קשר?היום בשעות 7-11 בערב כולל נסיעה
האוטובוס יוצא באזור 6 מגן ורשא
אשמח ממש!היום בשעות 7-11 בערב כולל נסיעה
האוטובוס יוצא באזור 6 מגן ורשא
אם לא רלוונטי לך כרטיס בודד, אני אשמחאני רוצה!! איך אפשר ליצור קשר?
ואם לעוד מישהי יש כרטיס או שתיים דחוף!!!! אני ממש אשמח
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים