אטרקציה מכירת / החלפת כרטיסים עירית בני ברק תשפ"ה

מפרסמת למישהו..
למכירה 2 כרטיסים לפארק אקסטרים עכו גברים י"ט אב.
כניסה + נסיעה
0533150630

מקפיצה שוב ניתן לפרסם קניות ומכירות של כרטיסים באתר המיועד לכך
לוח כרטיסים - בני ברק
לא פעיל -

1755013093020.png

למכירה כרטיס נסיעה +כניסה לאקווה כיף למחר לבנים

אני חייבת דחוף שלושלה כרטיסים לחרבגי לשבוע הבא ביום רבעי בנות למי שהיא יש אני השמח שתיצור איתי קשר 0556729577

אני מחפשת בדחיפות כרטיס למחר לסיור בעוטף לבנות
וגם- אשמח למידע מהיכן יוצאים

מעונינים לקנות 2 כרטיסים למופע של איילת אינהורן (גדלתי) ביום רביעי כו אב.0583292297 תודה.

מחפשת דחוף! כרטיסים לאקווה כיף ליום ראשון כ"ג,
כמה שיש עם או בלי נסיעה...
0556740375

נערך לאחרונה ב:
בלת"ק אם יש למישהו 2 כרטיסים למכירה לרבע לשפע לא משנה מתי (ואפי' אחד, אשמח יוכל ליצור קשר.

מוכרת כרטיס לאקווה כיף + נסיעה, למחר ערב בנים, מחיר גמיש.

יש לי למחר 4 כרטיסים לתנכי למכירה
מישהו מעונין?

נערך לאחרונה ב:
יש לי למכירה 3 כרטיסים למופע 'שבת מיט א רוהיגקייט 2'.
ליום חמישי השבוע, שעה 20:30.
לגברים (בחורים אברכים וכו').
במרכז פיס משואות.

במחיר עלות.

מי שרוצה שיפנה באישי, או שישאיר פה פרטים ליצירת קשר.

למכירה כרטיס להופעה של דורית ארליך מחר בערב
וכן כרטיס של נסיעה +כניסה לאקווה כיף מחר לבנים

יש לי למכירה 3 כרטיסים למופע 'שבת מיט א רוהיגקייט 2'.
ליום חמישי השבוע, שעה 20:30.
לגברים (בחורים אברכים וכו').
במרכז פיס משואות.

במחיר עלות.

מי שרוצה שיפנה באישי, או שישאיר פה פרטים ליצירת קשר.
אני אשמח!!!
Rivihor בגימיל

נשמח לקנות 4 כרטיסים לנחשונים במים לבנים - שחיה לילית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה