אטרקציה מכירת / החלפת כרטיסים עירית בני ברק תשפ"ה

למכירה 4 כרטיסים להינדי פארק
יום ראשון הקרוב מהצהריים עד הערב
מתאים למשפחות
במחיר מוזל

למכירה 3 כרטיסים להקרנה של הרב גולדווסר לנשים בשעה 17:00 יום שלישי הבא 19/08
לפרטים chayab6997 שטרודל גימייל

יש לנו 2 כרטיסים לחזון לדורות - נשים - ביום ד' הקרוב (20/08/25) - בשעה 13:00, ומעוניינים להחליף ליום ב' הקרוב (18/08/25) - משפחות - בשעות הצהריים.

מי שמעוניין נשמח שיתייג אותי בהודעתו

יאמר לשבחם של מח' תרבות, ביקשתי לבטל כרטיסים
ועשו לי זיכוי לאשראי

יש לי מכור כמות של כרטיסים ניתן לקנות גם בודד
לאנדי פארק יום ראשון 17/8 בצהריים בלי נסיעה
ניתן לפנות ל0556780389 מייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

יש לי כרטיס אחד למאחורי הדבש, יום רביעי בבוקר
מי שמוענין שיתייג אותי

מחפשת כרטיס כניסה לאקווה כיף יום שני כד באב בנים 18:45
Saritkarni
שטרודל גימיל דוט קום

הזמנתי בטעות 2 כרטסי כניסה לאקווה כיף ביום ראשון הקרוב בצהריים במקום לערב משהי מעונינת להחליף מהצהרים לערב אני השמח מאוד 0556729577

למכירה 2 כרטיסים לפארק אקסטרים בנות יום שלישי ערב
כולל כניסה ונסיעה
טלפון 0556784609

למכירה 2 כרטיסים לאקווה כיף בנות כולל נסיעה
מחר יום ראשון בערב 0504191491
1755369938270.png

שבוע טוב
יש לי למכור 8 של כרטיסים ניתן לקנות גם בודד
לאנדי פארק יום ראשון 17/8 בצהריים
בלי נסיעה
ניתן לפנות ל0556780389

מעונינת להחליף 4 כרטיסים למופע רבע לשפע יום ראשון מחר בשעה 13 לתאריך אחר.
אפשרי החלפה רק של 2 כרטיסים

נערך לאחרונה ב:
למכירה 2 כרטיסים לסרט ״היום האחרון״ ביום שני כ״ד אב בשעה 17:00 במשואות (30 ש״ח כל אחד)
וכן 2 כרטיסים לסרט ״ לא ליפול 2״ ביום רביעי כ״ו באב בשעה 21:00 ברמת אלחנן (20 ש״ח כל אחד )

יש למישהי למכור כרטיס אחד למופע רבע לשפע מחר ב-9 בערב ?
ממש דחוף

כניסה אחת לנחשונים מחר, יש?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה