אטרקציה מכירת / החלפת כרטיסים עירית בני ברק תשפ"ה

מחפשת להחליף 2 כרטיסים של המופע קינצוגי בג' אלול 7:00 בערב תמורת 2 כרטיסים לאותו מופע ב-2:30 צהריים
או לקנות 2 כרטיסים למופע צהריים

למישהו יש כרטיסים לימית 2000 להיום???
cdmiler בג'ימייל

למכירה כרטיס להופעה "ושבו בנים" של גולדווסר לגברים יום חמישי כ"ז אב בשעה 17:00

למכירה 3 כרטיסים לאקווה כיף בנים היום יום שני כד אב שעת יציאה 12.40-13.00 חזון איש 50

אשמח להחליף 2 כרטיסים למתגלגלים ונזהרים מחר יום שלישי 15:30 -ליום אחר (היום או רביעי)

בנוסף, למכירה כרטיס אחד ל'טרם נראתה' מחר יום שלישי 20:30 (רמת אלחנן)

למכירה 2 כרטיסים ללא ליפול 1 ביום רביעי כו' אב בשעה 5 ברמת אלחנן
כמו כן 2 כרטיסים לושבו בנים ליום חמישי בשעה 17:00
במייל bigdeiteomim

האם יש עדיין אפשרות לרכוש כרטיסי נסיעה לחרבאג'י בנות?

נערך לאחרונה ב:
אני חייבת דחוף שלושלה כרטיסים לחרבגי לשבוע הבא ביום רבעי בנות למי שהיא יש אני השמח שתיצור איתי קשר 0556729577
יש לי 4 כרטיסים, אם אין לי אפשרות לאוטובוס, אני אמכור אותם

יש לנו כרטיסי חרבאג'י בנות.

יש מישהו מעוניין ?

יש לנו 3 כרטיסים לחרבג'י - רביעי הקרוב - בנים.
יש מעוניין?
yudbyud2 בגמייל

נערך לאחרונה ב:
למכירה 2 כרטיסים ליום רביעי הקרוב לסיור בעוטף בשעה 10 וחצי בבוקר
0548435682

למכירה כרטיס בודד למג'יק קאס מחר יום ג

למכירה 6 כרטיסי כניסה ונסיעה למאחורי הדבש יום רביעי צהריים
תחנת ארונוביץ
יצירת קשר במיילsari.telzer שטרודל גימייל...
1755512032636.png
1755512056153.png

למכירה כרטיס אחד למגיקס כולל נסיעה מחר אחה"צ

יש למשהו כרטיסים למכור לסרט היום?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה