- הוסף לסימניות
שלחתי מייללמכירה 6 כרטיסי כניסה ונסיעה למאחורי הדבש יום רביעי צהריים
תחנת ארונוביץ
יצירת קשר במיילsari.telzer שטרודל גימייל...
צפה בקובץ המצורף 2042684צפה בקובץ המצורף 2042685
שלחתי מייללמכירה 6 כרטיסי כניסה ונסיעה למאחורי הדבש יום רביעי צהריים
תחנת ארונוביץ
יצירת קשר במיילsari.telzer שטרודל גימייל...
צפה בקובץ המצורף 2042684צפה בקובץ המצורף 2042685
אני רוצה בחמישי ב11 או ב12יש לנו 7 כרטיסים לשיט ביום רביעי הקרוב, בשעה 11, יציאה מרח' חזו"א בשעה 10.
מעוניינת להחליף את כולם ביציאה ביום חמישי או מחר.
האם אתם מעונינים?
רני אשמח לקנות 4 כניסה אם רלונטי עדייןיש לנו 5 כרטיסים למאחורי הדבש (כניסה + נסיעה)
ליום רביעי הקרוב כ״ו באב לשעות הבוקר
0527132116
רלונטי זה עם נסיעה ?למכירה כרטיס בודד למג'יק קאס מחר יום ג
רלונטי?למכירה 2 כרטיסים ללא ליפול 1 ביום רביעי כו' אב בשעה 5 ברמת אלחנן
כמו כן 2 כרטיסים לושבו בנים ליום חמישי בשעה 17:00
במייל bigdeiteomim
אני אשמח איך אפשר ליצור קשר?וכן למכירה כרטיס ל'טרם נראתה' דורית ארליך- למחר
מעדיפה לא לכתוב פה פרטים אלא אם כן, את אומרת לי שאת נמצאת ואני יכולה לכתוב ולמחוק מייד...אני אשמח איך אפשר ליצור קשר?
מנסה שוב, אולי בכל זאת
אני רוצה בחמישי ב11 או ב12
לבנות?למכירה 5 כרטיסים לנחשונים
ליום רביעי הקרוב
לא מטעם עיריית בב
34 שח לכרטיס בלבד!!
0527604948
רלונטי זה עם נסיעה ?
אני אשמח לקנות כרטיס למגיקאס למחר ק.ש מה הפרטים?רלונטי זה עם נסיעה ?
יש לנו כרטיס למחר + נסיעהאני אשמח לקנות כרטיס למגיקאס למחר ק.ש מה הפרטים?
יש לי כרטיס אחד כוןלל נסיעהרלונטי זה עם נסיעה ?
הסתדרת?רלונטי זה עם נסיעה ?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים