אני בכמה ?0556613838מישהו מעונין בכרטיס למגיק קאס להיום ??זה כרטיס בלי נסיעה.
העיריה מבטלת כרטיסים ?
זה עלה 60אני בכמה ?0556613838
a0504127703 שטרודל וכו'רלוונטי? איך ניתן ליצור אתכם קשר?
אין לי להחליף אבל מעוניינת לקנות..דחוףףףףף לי נורא!!!!!
אני מעונינת בדחיפות לחליף 3 כרטיסים למופע רבע לשפע, יש לי ליום רביעי-מחר בשעה 17:00
ואני רוצה להחליף ליום ראשון בשעה 13:00 או 17:00 דחוף!!!!
לגבי מי שרצה את המספר שמבטלים את הכרטיסים - זה המספר של אגף התרבות והוא:
036170342
לנו יש.מעונינים ב3 כרטיסים למחר לחרבג'י - בנים (לא משנה השעה)
לא משנה עם נסיעה או בלי
האם עדיין רלוונטיאני רוצה למכור 5 כרטיסים למאחורי הדבש שבוע הבא ביום חמישי כ"ז אב כולל נסיעות
יציאה בערך ב-9 בבוקר כל כרטיס 55 ש"ח כולל נסיעות
אפשר להשאיר הודעה פה באשכול
עידכון,לנו יש.
עם נסיעה.
yudbyud2 בגמייל
עוד רלונטי?למכירה
4 כרטיסים לאקשן לנד,
יום חמישי הקרוב
21/8, כ"ז אב
שעות: 13:00-17:30
קוד כניסה 224
40 ש"ח לכל כרטיס
ליצירת קשר: 0527617843
צפה בקובץ המצורף 2042785
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים