- הוסף לסימניות
- #1,121
מעונינת גם לקנות כרטיס אחדיש לי 3 כרטיסים למכירה היום ברמת אלחנן ב- 18:00
תשאירי פרטים בבקשה
מעונינת גם לקנות כרטיס אחדיש לי 3 כרטיסים למכירה היום ברמת אלחנן ב- 18:00
מחפשת 2 כרטיסים למופע היום "המסע" לא משנה השעה
יש לי 2 כרטיסים היום ב15:30מחפש 3 כרטיסים למופע היום "המסע".
עדיין רלוונטי?כרטיס אחד למכירה למופע של טלי אברהמי
ביום ראשון הקרוב בשעה 17:00, ברבינוב
צרו קשר עם 0527157433
036170342מישהו יודע למי להתקשר לגבי החזר שנראה לי מוצדק על כרטיס שנרכש?
לעיריה ב106 ? או מספר אחר?
אני אשמח להחליף איתךמעוניינת להחליף 3 כרטיסים למופע "רבע לשפע"
ביום ראשון ל' אב משעה 21:00 לשעה 13:00 או לשעה 17:00
למי שמעוניינת אשמח שתתייג אותי
ואני אשלח אליה הודעה פרטית עם פרטים ליצירת קשר
תודה
@good things @בת של הקב"ה!!! אשמח מאד להחליף איתכם לשעה 17:00להחלפה
3 כרטיסים לרבע לשפע יום ראשון ל אב בשעה 21:00
מעוניינים להחליף לשעה 13:00
אני מעוניינת.אני אשמח להחליף איתך
יש לי 5 כרטיסים למופע ב17:00 ואני רוצה להגיע למופע של 21:00
אשמח אם יש מישהי נוספת שרוצה להחליף משעה 21:00 ל17:00
0583213598
לי יש 3 כרטיסים לשעה 17:00 ואני מעוניינת בשעה 21:00, רוצה?יש לי 3 כרטיסים למופע רבע לשפע מחר יום ראשון ל באב לשעה 21:00
מחפשת להחליף אותם למופע של השעה 13:00
(או לחילופין לרכוש 3 כרטיסים למופע של השעה 13:00)
מי שמעוניינת נא להגיב לי בפרטי או לחילופין לתייג אותי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים