אחותי @בת של הקב"ה!!! תשלח לך הודעה פרטית עוד מעט. תודה!!!מעולה, יש לך דרך ליצור איתי קשר בפרטי?
מצוין, תודה רבה.אחותי @בת של הקב"ה!!! תשלח לך הודעה פרטית עוד מעט. תודה!!!
שלחנו הודעה פרטית.מצוין, תודה רבה.
תפסתי!יש לי כרטיס מיותר אחד לרבע לשפע בשעה 17:00
לי יש 2 כרטיסים למכירה להופעה בירושלים יום שני בשעה 17:00 באולם.יש למישהי למכור לי כרטיס למופע רבע לשפע בשעה 21:00 או 17:00 (מעדיפה בשעה 21:00 אבל גם 17:00 טוב)
ממש דחוף לי תודה מראש
תודה ממשלי יש 2 כרטיסים למכירה להופעה בירושלים יום שני בשעה 17:00 באולם.
rivkarachelm1 גימייל
מקפיצה למשמרת בוקריש לי 3 כרטיסים למופע רבע לשפע מחר יום ראשון ל באב לשעה 21:00
מחפשת להחליף אותם למופע של השעה 13:00
(או לחילופין לרכוש 3 כרטיסים למופע של השעה 13:00)
מי שמעוניינת נא להגיב לי בפרטי או לחילופין לתייג אותי
80 למופע צהריים באולם היכל שלמהתודה ממש
אבל אני צריכה בבני ברק,
אבל מה המחירים של ירושלים? ובאיזה אולם?
צהרים זה פחות מתאים לי80 למופע צהריים באולם היכל שלמה
@good things הסתדרת?להחלפה בלבד!!!
יש לי 3 כרטיסים למופע רבע לשפע ליום ראשון הקרוב ל׳ אב לשעה 21:00
מחפשת להחליף ב3 כרטיסים לשעה 13:00
לצערי לא@good things הסתדרת?
יעזור לך כרטיס אחד להחלפה?
אני מחפשת כרטיס לערב
ומישהי מוכנה למכור לי אחד לשעה 13:00
תודהלצערי לא
יש לי כרטיס אחד לשעה 1 אשמח מאוד להחליף לשעה 9@good things הסתדרת?
יעזור לך כרטיס אחד להחלפה?
אני מחפשת כרטיס לערב
ומישהי מוכנה למכור לי אחד לשעה 13:00
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים