תעסוקה לילדים מכירת והחלפת כרטיסים עולים לירושלים קיץ תשפ"ד

מצב
הנושא נעול.
@שיפוד יש לך עדיין למכירה או מה?

אנחנו צריכים 6 כרטיסים לאחה"צ, לא משנה איזה יום.
0533133254

שלום,
מעוניינת ב 6 כרטיסים ראשון עד רביעי בוקר או ערב מלבד ראשון ערב ורביעי ערב

מעוניינים לקנות 9 כרטיסים ליום שני
אפשר להגיב לי פה או ב-hilav3 בג'מיל

למכירה 31 כרטיסים ליום רביעי אחה"צ .
מחולק להזמנות של 13 , 9 , 5 , 4
בג'מייל- soulsong231
עדיין רלוונטי?
יש לי 9 + 13 כרטיסים למכירה לרביעי אחה"צ
0548404500
אני מעוניינת 0527150016

יש לי 9 + 13 כרטיסים למכירה לרביעי אחה"צ
0548404500

@שיפוד דברנו בטלפון.
כבר מחליטים.... אם אקח, אצטרך את הכל כנראה....
תשמרי לי.
עד מתי אפשר להודיע לך?

מי שהתקשר אלי בקשר ל9 כרטיסים ביום שלישי בוקר, מה נשאר עם זה? זה עדין שמור?

למישהו יש 8 או תשע כרטיסים למכירה ליום רביעי , או בוקר או אחה"צ די דחוף תודה רבה!!
0504111237

נערך לאחרונה ב:
יש לי 4 כרטיסים לרביעי אחה"צ אשמח להחליפם לחמישי בוקר
pninhe בגימייל

אנחנו צריכים 6 כרטיסים לאחה"צ, לא משנה איזה יום.
0533133254

אנחנו מעוניינים ב-4 כרטיסים לשלישי בוקר - TN053314 ג'ימייל - תודה

מעוניינת ב2 כרטיסים לשלישי או רביעי אחהצ

מחפשת כרטיס בודד ליום שני אחרי הצהרים!
אם יש למשהו למכור אשמח שיפנה אלי 0533166172

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה