תעסוקה לילדים מכירת והחלפת כרטיסים עולים לירושלים קיץ תשפ"ד

מצב
הנושא נעול.
לפנות רק לטלפון, לא קשור אלי:
מחפשת מישהי שרוצה להחליף 5 כרטיסים לעולים לירושלים.
יש לי ליום שלישי בוקר ואני רוצה להחליף את הכרטיסים ליום שלישי ערב או חמישי בוקר מי שיש לה אשמח .
מס טלפון 0533382933

יש לי 6 כרטיסים ליום חמישי בבוקר
מחפשת להחליף ליום ראשון או שני בבוקר
0533141369

(נא לא להתקשר לקנות אם אין לכם כרטיסים להחליף...)

יש לי 6 כרטיסים חמישי אחה"צ אני רוצה להחליף לאחד הבקרים בשבוע

מחפשים 6 כרטיסים - גמישים בתאריכים
מוכנים לשלם יותר :)
תודה!

מקפיצה...
יש לי להחלפה 6 כרטיסים ראשון צהריים
בכל יום אחר!
0548446057

יש לי 4 כרטיסים לרבעי בוקר ו4 כרטיסים לחמישי בוקר מעוניינת להחליף לכל יום צהרים
054-8479393

יש לי 4 כרטיסים לרבעי בוקר ו4 כרטיסים לחמישי בוקר מעוניינת להחליף לכל יום צהרים
054-8479393
יש לי 4 לרביעי צהרים מעונינת להחליף לחמישי בוקר
מתאים לך?

יש לי 5 כרטיסים לשלישי אחרי צהריים
רוצה להחליף לחמישי בוקר
תודה רבה

מחפשת 6\ 7 כרטיסים עדיף ליום שלישי.
נשמח מאד.
בטלפון 0504136239
או במייל ayeelet92 שטרודל ג'מייל...

יש לי שלושה כרטיסים ליום שני אחה"צ ומעוניינת להחליף עם יום ראשון אחה"צ
0583297176

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה