תעסוקה לילדים מכירת והחלפת כרטיסים עולים לירושלים קיץ תשפ"ד

מצב
הנושא נעול.
איך היה שם?
למה מומלץ ללכת בהתחלה? בנות 6 ו10.
בפעם אחת אי אפשר להספיק אפילו חצי.
יש מופעים, ויש מתקני לונה פארק, ויש משחקים וטרמפולינות, ויש גם יציאות לסיורים.
בכרטיס שמקבלים כתוב את השעות של המופע המרכזי והשעות של שאר המופעים.
בלונה פארק - המתקן הכי "מעניין" הוא הבלרינה ומכניסים כמדומני רק מגיל 6.

• תודה
Reactions: ARD
מפרסמת שוב
אני צריכה כרטיסים ליום שני (מחר )
מי שיש לו שיצור קשר במספר 0527602938

אני מעוניין בכרטיס אחד לא משנה למתי. תודה. 0556706593 ובמייל smwlspyr27

למכירה כרטיס אחד למופע ’אושר באושר’ למחר יום ב’ 8:00 בערב בהיכל התרבות רמות.
Kenigasael בג’ימייל.

מעויינים לרכוש 5 כרטיסים לשני בוקר
פל' 05341-452293
תודה רבה!!

מעוניינים לרכוש לשני בוקר 5 כרטיסים
05341-45293

יש לי 7 כרטיסים למכירה למחר יום שני בבוקר.
לרציניים נא להתקשר-0548457568

יש לי למכירה 7 כרטיסים
למחר יום שני בוקר
לעולים לירושלים.
לרציניים-05484-57568

אני מעונינת להחליף יש לי 6 כרטיסים לחמישי אחרי צהרים
רוצה להחליף עם משהו או שני אחרי צהרים או שלישי אחרי צהריים
מי מעונין?

אני מעונינת לקנות 5 כרטיסים למחר שני אחה"צ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה