תעסוקה לילדים מכירת והחלפת כרטיסים עולים לירושלים קיץ תשפ"ד

מצב
הנושא נעול.
מחפשת בבקשה לקנות כרטיס אחד לשלישי אחרי הצהריים.
תודה!

אני מחפש כרטיס לאחד הימים אחר הצהריים.
(לא מחר).
יש למישהו?

דחוף למחר 4 כרטיסים לצהריים
אפשר תמורת 4 כרטיסים לחמישי בוקר
ניתן להתקשר עד 2 בלילה 0527180873

מעונינת להחליף 9 כרטיסים מיום רביעי אחהצ ליוםשני או שלישי אחהצ
לפרטים 0548525371
או 0527657378

מחפשת 7 כרטיסים ליום חמישי בוקר
emnya077 גימייל

הייתי שם היום
הגענו ב 16.10 עמד בחור בכניסה ומכר כרטיסים
לא יודעת אם יש לו כמות בלתי מוגבלת ואם זה בכל יום אבל היום בשעה הזו זה מה שהיה

בלת"ק
יש לי 11 כרטיסים למחר (שני) אחה"צ
עדיפות למכור את כולם ביחד אם יש דבר כזה...
אני במקום עם קליטת אינטרנט גרועה, אז מי שמעוניין שיתייג כדי שאצליח לראות.

מעוניין לקנות 4-7 כרטיסים לא ביום חמישי 0548426362 עזרה גדולה

יש לי 7 כרטיסים לשלישי צהריים.
מי שמעוניין ניתן ליצור קשר במייל ari7886ari שטרודל ג'ימל

יש לי 2 כרטיסים לשלישי בוקר אשמח להחליף לחמישי אחרי צהרים בטלפון 0527617343

אשמח להחליף 2 כרטיסים של יום שלישי בוקר בחמישי אחרי צהרים בטלפון 0527617343

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה