גם אני..גם אני מתענינת...
מקפיצה![]()
לא מעוניינת להחליף כוון שבחלק מהסכום אני רוצה לקנות משהו לא מזהב.יותר שווה להחליף, גם אני מעוניינת מקפיצה!
היכן יש מכירות פומביות?אני הבאתי למכירה פומבית... קיבלתי תמורת התכשיט יותר ממה שהציעו לי בהחלפה בחנויות אחרות.
היכן יש מכירות פומביות?
לא נשמע לי הגיוני שתקבלי את הסכום ששולם על התכשיטהיי שרית, כמה אני יכולה לקבל עבור גרומט זהב בשילוב אבנים, זה עלה לחמותי 3000 ש"ח, יש מצב שאני מצליחה לקבל את הסכום הזה?
לא מחפשת מחיר בשמים.. מחפשת מחיר טוב..צריך מעט להבין בזה,
אם את לא מחפשת מחיר בשמים, אולי יהיה לי מישהו בשבילך.
אבנים?היי שרית, כמה אני יכולה לקבל עבור גרומט זהב בשילוב אבנים, זה עלה לחמותי 3000 ש"ח, יש מצב שאני מצליחה לקבל את הסכום הזה?
ספרי מה יש לך למכור, אולי אמצא לך קונה.בכל מקום מציעים מחיר אחר ולכן אני מבררת היכן בבני ברק מציעים את המחירים הגבוהים ביותר.
לא יודעת כמה זה שוקל. יודעת רק כמה עלה אי אז בזמנו.ספרי מה יש לך למכור, אולי אמצא לך קונה.
הפוךלא יודעת כמה זה שוקל. יודעת רק כמה עלה אי אז בזמנו.
שעון זהב שעלה 5,500 ש"ח ועגילים שעלו 1500.
לא מחפשת קונה למוצר. מחפשת קונה לזהב.
למה הפוך?הפוך
את מחפשת קונה למוצר ולא קונה לזהב!
אם את מחפשת קונה לזהב אז המחיר נמדד לפי גרם זהב שהולך להיתוך
אם את מחפשת קונה למוצר אז המחיר הוא ללפי הערך הסנטימנטלי שלו .שעון, טבעת עגיל
לא לשם התכה ומשקל בגרמים....
אני חושבת אבני חן, איך אני יכולה לשקול. משקל מטבח יעזור? ממש תודהאבנים?
יהלומים - אבני חן - דמי - יהלום מעבדה...
מה מדובר?
כמה גרם זהב?
אחרי המידע הזה, אפשר אולי לדעת.... אולי...
ספרי מה יש לך למכור, אולי אמצא לך קונה.
משקל מטבח יעזור,אני חושבת אבני חן, איך אני יכולה לשקול. משקל מטבח יעזור? ממש תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים