מעלה בשביל חברה מה צריך לשפר?
S showshana משתמש מקצוען עיצוב גרפי D I G I T A L 30/3/14 הוסף לסימניות #1 מעלה בשביל חברה מה צריך לשפר? קבצים מצורפים 1.png KB 741.9 · צפיות: 15
ר רותי ארליך מהמשתמשים המובילים! צילום מקצועי D I G I T A L 30/3/14 הוסף לסימניות #2 חחח חמוד לראות את זה פה איזה עולם קטן צבעים יפים הפרפרים בשביל לכסות על ערוות הפנים של אשת הקלקר? קצת מדי הרבה אה, וקרדיט לתמונה שלי
חחח חמוד לראות את זה פה איזה עולם קטן צבעים יפים הפרפרים בשביל לכסות על ערוות הפנים של אשת הקלקר? קצת מדי הרבה אה, וקרדיט לתמונה שלי
י יונה יונה משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 30/3/14 הוסף לסימניות #3 ממש יפה, רק הטקסט למטה לדעתי צריך להיות בכמה גדלים/משקלים. ועדיף מיושר ל-2 הכיוונים.
ד דבורה לרר משתמש מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי צילום מקצועי עיצוב ואדריכלות פנים • 30/3/14 הוסף לסימניות #5 איזה קטע, אסתי היתה המורה שלי לצבע
א אם הבנים משתמש רשום 30/3/14 הוסף לסימניות #6 יפה ומגרה! הפרפרים מיותרים לחלוטין, ויזואלי- תמונה מהממת!
R RE משתמש צעיר עיצוב גרפי • 31/3/14 הוסף לסימניות #7 הפרפרים נוצרו לכסות את הפנים של הבובה של הפאה והפאות הארוכות
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת