מכירת חלוקים במחירי סוף עונה

• הוסף לסימניות
--
הועלה באישור ההנהלה

קבצים מצורפים

• מודעה.png
    KB 926.9 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
ראיתי כמה מהדגמים - מקסימים ונעימים שאין דברים כאלו!

• הוסף לסימניות
מה זה חלוק לבנים? מעולם לא שמעתי שיש דבר כזה!?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;1081783:
מה זה חלוק לבנים? מעולם לא שמעתי שיש דבר כזה!?
איל לא מבינה איך מסתדרים בלעדיו
חלוק לבן/בת מגיל 1.5 חשוב לא פחות מחלוק לבחורה
במקום להשקיע בבגדים יקרים שנהרסים אני קונה בגד או 2 לעונה
ואני משקיעה בחלוק טוב - הבגדים נשארים חדשים כי מלבישים אותם רק כשיוצאים
ואני מרוויחה בגד שנשמר לילד הבא וילד/ה נקי/ה ומטופח/ת למשך כל השבת
בד''כ אני קונה אותם בחו''ל (50$) כאן בארץ זה 250-350 ש''ח
לכן התלהבתי מהמחיר

• הוסף לסימניות
בגד שבתי פשוט יעשה את אותה העבודה ברבע מחיר, לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1081808:
בגד שבתי פשוט יעשה את אותה העבודה ברבע מחיר, לא?

ובד"כ גם יחזיק מעמד רבע מהזמן.

• הוסף לסימניות
למה את חושבת?
ממה עשוי החלוק- מחומר עמיד באופן מיוחד?

• הוסף לסימניות
החלוק כביס יותר ונוח יותר מבגד שבתי סטנדרטי.

• הוסף לסימניות
האמת שהכל פונקציה של הרגלים ויכולת כלכלית. זה לא נושא לויכוח/ דיון.

• הוסף לסימניות
ואפשר גם כן לעשות כזה לבד.
קונים חולצת לייקרה או לקוסט שחורה. הולכים לחנות סידקית וקונים סרט תחרה או וולן יפה ומשחקים עם זה בכל האפשריויות שאתן חולמות, עם כפתורים יפים או סרטים כיד הדמיון הטובה.
יכול לצאת הכל יחד עד 20-25 ש"ח מקסי'
עשיתי בעבר לילדי. ועכשיו לכבוד החגים עשיתי שוב. ויוצא ממש יפה כמו קנוי - ובגרושים.
מכנס שחור - לילד כמובן שיש. ולילדה בת-2 יש גם כן טייץ.
ולא צריך מכונת תפירה אפשר ביד.
קל מאד וזול.

• הוסף לסימניות
ממה עשוי החלוק? בד חורפי? קטיפה? ליקרה?

• הוסף לסימניות
יש אנשים שזה בגד לכל השבת
מסתובבים עם זה למטה וכד'
ממש מכבד! במקום סתם איזה בגד ישן של שבת או יום חול
ואני מבינה שאתם לא כאלו שמלבישים את הילדים ומשאירים לסעודות כדי שילתלכך/יתכתם
מי ששומרת וקונה בגדים טובים ויקירם
זה אחלה הרעיון!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א.א.;1081921:
ואפשר גם כן לעשות כזה לבד.
קונים חולצת לייקרה או לקוסט שחורה. הולכים לחנות סידקית וקונים סרט תחרה או וולן יפה ומשחקים עם זה בכל האפשריויות שאתן חולמות, עם כפתורים יפים או סרטים כיד הדמיון הטובה.
יכול לצאת הכל יחד עד 20-25 ש"ח מקסי'
עשיתי בעבר לילדי. ועכשיו לכבוד החגים עשיתי שוב. ויוצא ממש יפה כמו קנוי - ובגרושים.
מכנס שחור - לילד כמובן שיש. ולילדה בת-2 יש גם כן טייץ.
ולא צריך מכונת תפירה אפשר ביד.
קל מאד וזול.

גם אני חשבתי פעם ככה...
עד שהגיע לידי התוצרת המושלמת של החלוק שבמעט יותר כסף (במיוחד במחיר שאני משווקת את זה כרגע) חסכתי ריצות בחנויות (תתפלאי, אבל בשביל למצוא מכנס וחולצה באותו גוון שחור ובבד הכי נוח אפשר לבזבז כשעתיים) ובזבוז זמן בהמצאת דוגמא, וכמובן בתפירה שגם לוקחת הרבה זמן למי שלא מתמצאת בתפירה,
אז משלמים כמה שקלים יותר, חוסכים זמן, ומקבלים תוצרת מבד שלא דוהה! לא מתכווץ, גימור מושלם ואיכותי, ובעיקר משהו שיש לו אבא... ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;1081975:
יש אנשים שזה בגד לכל השבת
מסתובבים עם זה למטה וכד'
ממש מכבד! במקום סתם איזה בגד ישן של שבת או יום חול
ואני מבינה שאתם לא כאלו שמלבישים את הילדים ומשאירים לסעודות כדי שילתלכך/יתכתם
מי ששומרת וקונה בגדים טובים ויקירם
זה אחלה הרעיון!

חלוק זה בגד בית, אם רוצים להיות לבושים ולכבד את השבת אז לובשים בגדי שבת (ואני קונה בהחלט בגדים יקרים וטובים). אם רוצים לשמור על הבגדים קונים סינור... לרדת עם חלוק למטה זה בטוח לא מכבד ולא משנה כמה החלוק יפה ויקר.
בתור אחת שגם בעצמה לא לובשת חלוקים ואפילו סולדת מהם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנסה---;1082033:
חלוק זה בגד בית, אם רוצים להיות לבושים ולכבד את השבת אז לובשים בגדי שבת (ואני קונה בהחלט בגדים יקרים וטובים). אם רוצים לשמור על הבגדים קונים סינור... לרדת עם חלוק למטה זה בטוח לא מכבד ולא משנה כמה החלוק יפה ויקר.
בתור אחת שגם בעצמה לא לובשת חלוקים ואפילו סולדת מהם...

מסכימה שחלוק נועד לשמש בבית.
ואפשר בהחלט להשתמש בחלוק יפה לכבד את השבת - בבית, בסעודות השבת.

חבל שלא ידעתי לפני פסח שיש כזה מושג 'חלוק לבנים', היה יכול לחסוך לי כאב ראש בנוגע לפרוצדורה של אכילת החמץ בסעודות שבת הגדול...

האם המכנס לא בגזרה צמודה מידי? (אני לא סובלת את המכנסיים הצמודות. או גרביונים, או מכנס נורמאלי. ולא יצור כלאיים כזה של 'מכנסגרבונים')

• הוסף לסימניות
אני רק לא מבינה איך יורדים עם זה למטה, כמו שכתבו כאן, אולי רק קטנטנים.

• הוסף לסימניות
נראה לי שהכול עניין חברתי, של מוסכמות ומקובלויות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה