מכירת חלוקים במחירי סוף עונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנסה---;1082033:
חלוק זה בגד בית, אם רוצים להיות לבושים ולכבד את השבת אז לובשים בגדי שבת (ואני קונה בהחלט בגדים יקרים וטובים). אם רוצים לשמור על הבגדים קונים סינור... לרדת עם חלוק למטה זה בטוח לא מכבד ולא משנה כמה החלוק יפה ויקר.
בתור אחת שגם בעצמה לא לובשת חלוקים ואפילו סולדת מהם...

ילדים בגילאי 3-4 שיורדים לאכול איגלו :) מה רע
לא ללכת לביהכנס

וזה ממש שונה מהנשים
חלוק של שבת אצלי יפה כמעט כמו בגד של חתונה :)

תלוי בקהל היעד

• הוסף לסימניות
זה נראה קצת פיג'מה, אמנם מאוד מושקע אבל מאוד ביתי כזה. לא הייתי מורידה למטה ככה.
אז מה? בשביל האוכל? יש סינר, בשביל הבית יש את הבגד הישן יותר, ירושות וכו', ואת החדשים שומרים להזדמנויות נקיות וייצוגיות :)

• הוסף לסימניות
כמספר הניקים כך מספר הדעות...

• הוסף לסימניות
סליחה, לא התכוונתי לפגוע בפרנסה של אף אחד.
אבל מי שמחפש זול. ויש לה קצת ידע בתפירה יכולה להגיע לרמה גבוהה.
ואם זה בגד- חלוק לא יקרה כלום אם זה לא יהיה אותו גוון. כי מכנס לייקרה או טריקו לא אלביש במילא לגדול שלי. אז אני מלבישה מכנס שבתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1081808:
בגד שבתי פשוט יעשה את אותה העבודה ברבע מחיר, לא?
הרעיון שזה שחור והרבה יותר פרקטי.
בגד שבתי מתלכלך מהר.

• הוסף לסימניות
שמעתי וראיתי הרבה חלוקים שנעשו לבד אבל הם עדיין לא מגיעים לאיכות ויופי של הקנוים
לבת שלי קניתי שנה שעברה חלוק קטיפה בצעים שחור כחול
נכון שזה לא היה זול (יותר יקר מבגד) אבל שווה כל שקל
היא נראתה מסודרת ונקיה (בגלל הצבעים הכהים)
ואחרי שימוש של עונה שלמה זה נראה "חדש" לגמרי ומחכה להבא בתור
אני לא יודעת מה האיכות של החלוקים הנ''ל אבל בטוח שכשמשקיעים במשהו טוב אפשר לצאת איתם לרחוב וגם לסבתא (שלש סעודות) וזה נשמר מציון ל3 עונות/ילדים

• הוסף לסימניות
תקנו בגד שבתי שחור פרקטי...
בלי קשר- מי שיכול ורוצה- סבבה,
אבל לאמר שזה הכרחי? ומשתלם יותר? לא הייתי אומרת. שמלה חמודה בפרטי ב50 ש"ח יכולה להחזיק יפה מאוד שלוש עונות וגם יותר, בייחוד שלדבריכן זה בנוסף לבגד שבתי ליציאות...

• הוסף לסימניות
באשכול זה אפשר לגלות בקלות מי חסידית ומי ליטאית...;)
טוב, בלי הכללות, אבל כמו שכבר כתבו לפני- ענין של מקובלות...

• הוסף לסימניות
לכל מי שהתעניין
המכירה מתקיימת היום בירושלים
בקניון רב שפע.

• הוסף לסימניות
כרגע לא,
כשיהיה נעשה פרסום מחדש

• הוסף לסימניות
:(
פספסתי, יש גם היום?
באיזה חנות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה