כללי מכירת טשולנט בבית

• הוסף לסימניות
יש למישהו רעיון לעיצוב מודעה? תודה מראש על העזרה

• הוסף לסימניות
נראה לי שאם יש תמונה של טשולנט מגרה ומהביל בסיר, זה יכול להיות מוצלח
אבל יש להזהר מאד, כי אם הטשולנט לא מספיק עסיסי , זה עלול לעורר דחייה....:p

• הוסף לסימניות
מעורר דחיה השאלה למי. :)
יש רעיון לכותרת אולי

• הוסף לסימניות
חזק לא חשבתי על זה... תודה רבה..
אם יש לכם כמה משפטים מעוררים תאבון אני ישמח לקבל :)

• הוסף לסימניות
אני דווקא הייתי מתמקדת במכירה הביתית.. ז"א אם יש פלוס בקונספט הזה זה שזה מעשה בית.. יותר היימיש.. ויותר מרגיש בית.. כי טשונט מוכרים המוןןןן... כן חשוב האסטטיקה.. אבל תן פלוס של בית. תחשוב מה הפלוסים של בית.. ותדגיש אותם.
והיות וזה משתייך למאכל של שבת.. הייתי כותבת אפילו כותרת באידיש.. כמו.. גיטשולענט!! (דאבל מיניניג..) בשלוף זה ככה יצא לי.. אבל אולי זה יתן לך השראה..

• הוסף לסימניות
יש דבר כזה להראות טשונט ושזה יגרה??? לא נראה לי... זה יכול להיות טעים.. אבל לא מגרה.. בלעע

• הוסף לסימניות
הכי קרוב לטשולנט של אמא

לדעתי זה משכנע. שהרי אין כמו טשולנט ביתי.

• הוסף לסימניות
אולי: ריח של בית, טעם של בית...

• הוסף לסימניות
נראה לי שהפנייה צריכה להיות לבחורים/אברכים צעירים ולהזכיר להם את הישיבה...:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה