- הוסף לסימניות
אביב בעיר/פסח בעיר מודיעין עילית
יש לכם כרטיס מיותר רוצים למכור???
מחפשים כרטיס לקניה ???
כאן המקום.
יש לכם כרטיס מיותר רוצים למכור???
מחפשים כרטיס לקניה ???
כאן המקום.
פסח בעיר עדיין לא.נפתח בשבוע שעבר יום חמישי
אז יש קטלוג למישהו של פסח בעיר?פסח בעיר עדיין לא.
עדיין לא יצא.אז יש קטלוג למישהו של פסח בעיר?
בבקשההההה
תודהפסח בעיר יחולק בעז"ה בלילה בין ראשון לשני. המערכת תפתח להזמנות ביום חמישי
מענייןחולק הלילה החוברת פסח בעיר
הילדים שלי נכנסו הרבה פעמים ע"ב מקום פנוי.למה לא נותנים להיכנס למופעים על בסיס מקום פנוי ?????
הייתי עכשיו עם הילדים שלי במופע של כרמלי , והגיע ילד ללא כרטיס ולא נתנו לו להיכנס גם אחרי שהתחיל המופע
ובפנים היו מקומות פנויים
למה אין כלל שרבע שעה אחרי הזמן נותנים להיכנס (ויסדרו את צורת התשלום) למי שאין כרטיס ???
במיוחד באירועים העמוסים שכל הכרטיסים נגמרים מהר, היה אפשר לחשוב על אלה שלא מצליחים לררכוש כרטיס ומנסים את מזלם, ותמיד יש כאלה שלא מגיעים .
והם בכניסה יודעים בדיוק כמה הגיעו כי כולם מתקפים כרטיסים והם יודעים כמה מקומות מיותרים יש.
טיפ טיפה רגישות לעזור לתושב הקטן, תועיל מאד בפרוייקט הזה.
אולי פעםהילדים שלי נכנסו הרבה פעמים ע"ב מקום פנוי.
סיפור מוזר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שושייי1 //