מכירת נעליים ב35 שח

• הוסף לסימניות
יש מישהו שיכול בבקשה להעלות לי את הפרסומת??????

תודה!

• הוסף לסימניות
תבדקו לפני שאתם קונים שם
בעונה הקודמת התפתתי וקניתי והתאכזבתי קשות
איכות זוועה לא שרד בקושי חודש חודשיים

• הוסף לסימניות
אני קונה שם כבר כמה שנים
מגפיים באיכות מעולה!!!
גם נעלי שבת החזיקו מצוין!!!

חוץ מזה מה יש להפסיד ב-35 ש"ח
את יכולה לקנות -4-5 זוגות במחיר של זוג אחד בחנויות.

• הוסף לסימניות
אולי תגלו איפה המכירה הזו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Aאילה;967048:
אני קונה שם כבר כמה שנים
מגפיים באיכות מעולה!!!
גם נעלי שבת החזיקו מצוין!!!

חוץ מזה מה יש להפסיד ב-35 ש"ח
את יכולה לקנות -4-5 זוגות במחיר של זוג אחד בחנויות.
איפה זה? חבל אם כבר כתבת לפחות שנדע לאן ללכת... (:

• הוסף לסימניות
דווקא הסנדלים שקניתי שם החזיקו לי יותר מעונה אחת, משהו אחר לא ניסיתי.
המכירה מתקיימת בירושלים ברח' שטראוס בשבוע הבא, ביום ראשון למחזיקי כרטיס חבר, ביום שני - חלק מן הזמן למחזיקי כרטיס חבר וחלק מן הזמן לכלל הציבור, אני רק לא זוכרת בדיוק את השעות, ביום שלישי לכלל הציבור.
בערים האחרות אני לא יודעת. בד"כ יש גם בבני ברק.

• הוסף לסימניות
אולי מישהו יודע אם יש מכירה כזו בבני ברק?
אני צריכה נעליים לילד לתקופה הקצרה הבאה לפני הסנדלים, כך שלא רוצה להשקיע על משהו יקר.

• הוסף לסימניות
בבני ברק זה באולמי וגשל
היום הראשון של המכירה זה יום ג' ח' ניסן
נראה לי שההמשך בט' וי' ניסן

היתה אתמול מודעה בכח הפרסום.

מומלץ להגיע מוקדם בבוקר.

• הוסף לסימניות
לכל המעוניינים
תהיה מכירה נעליים במחיר מוזל
שבוע הבא ביום ראשון
בבית ספר מרכז ב"ב
בשעות אחה"צ

• הוסף לסימניות
יש המעדיפים לרכוש 2 זוגות סנדלים במחיר מגוחך זה, לילד אחד שהורס במהירות כל זוג משובח או שלא, תחת לקנות סנדל איכותי ויקר המחזיק מעמד אותו פרק זמן.

• הוסף לסימניות
כולם מנסים פעם אחת, פעמים ואז מתיאשים ומחליטים שחבל על הכסף, אני ממליצה רק על הנעלי שבת שלהם, להנעלה יומיומית זה גרוע!
אני מתענינת על המשחקים שמוכרים שם בעיקר על הערכה לכלי עבודה מה זה? בתמונה לא הצלחתי להבין, זה עולה 75 ש"ח משתלם?

• הוסף לסימניות
תודה. כבר אין לי צורך בפרסומת. מצאתי אותה.

בכל מיקרה, אני גם מניסיון גם עם סנדלים וגם עם נעלי שבת(נעלי חורף לא רציתי סינטטי, אבל כרגע הם פרסמו שיש נעלי עור לגברים וגם סנדלי עור לילדים - סנדלי עור לילדים ב40 שח, ונעלי עור לגברים ב60 שח)
הניסיון שלי הוא מצוין.
גם סנדלים וגם נעלי שבת החזיקו עונה שלימה, ויכלו להחזיק גם לעונה הבאה אם היו מתאימות לרגל....
יש גם בבית שמש, רק אין לי מושג איפה.
בירושלים זה בשבוע הבא, ראשון שני שלישי

• הוסף לסימניות
תודה על העידכונים.
לי יש נסיון מעולה עם מגפיים לילדה - החזיקו עונה וחצי.
נעלי שבת - כבר קניתי כמה עונות
סנדלים - לא שרדו את כל העונה, אבל זה קורה גם בסנדלים ב200ש"ח,
אז לדעתי שווה לקנות 2 ב 70 ש"ח ולחדש במהלך העונה...

• הוסף לסימניות
כן, גם המשחקים במחירים מוזלים משמעותית ממחירם בחנות

• הוסף לסימניות
גם באשדוד

עד כמה שידוע לי. המכירה מתקיימת גם באשדוד
כדאי מאד לבדוק את שני הנעליים- לפעמים יש פיקשושים בצורה.
בכללי- משתלם לקנות שם....

• הוסף לסימניות
באילו שעות בירושלים?

• הוסף לסימניות
מוריה ח - ידוע לך אם הסנדלי עור ב-40 זה גם במכירה שבב"ב? (אולי מצוין במודעה, פשוט לא ראיתי אותה.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;967581:
מוריה ח - ידוע לך אם הסנדלי עור ב-40 זה גם במכירה שבב"ב? (אולי מצוין במודעה, פשוט לא ראיתי אותה.)

המודעה לידי והתשובה חיובית.

• הוסף לסימניות
אני קניתי נעלי שבת לבנים ב-35 ונעלי חורף לבנים ב-45
הנעלי חורף היו מאד גרועות באיכות הכנסתי יד פנימה לאחר שהלכו עם הנעל כמה שבועות לא יותר והרגשתי על מה מהלכים שם פשוט על סוליה עם הרים ובקעות לא נוחה בלי הגזמה ואין לי עניין לשלול את זה כי גם אני קניתי מגפיים והחזיקו מעולה וגם סנדלים לא רע
רק מה שרציתי להגיד להיות עירניים לא לקנות שם בעיניים עצומות ולהרגיש שהרווחתן
ואז באמצע עונה להתקע עם הלשון בחוץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה