מכירת עגלות בירושלים

• הוסף לסימניות
האם מישהו מכיר מכירת עגלות בשכונת רמות בירושלים?
האם הם אמינים? זולים? שווה?

• הוסף לסימניות
שפירא? אם כן, הם אמינים מאוד ויש להם מחירים טובים.

• הוסף לסימניות
קנית והיית מרוצה?
אם כן אשמח לשמוע כתובת או פרטים כל שהם...

• הוסף לסימניות
אני קניתי, בזמנו. מרוצה מאוד.
אבל כיום המכירה כבר לא פעילה

• הוסף לסימניות
יש עוד מקומות זולים וטובים.
אני שמעתי המלצות חמות על נסיכונת בדברי חיים בירושלים - הבנה מעולה במוצרים ושרות שווה.

אם מעניין אותך בייבי ג'וגר-
יש אחד שכל הזמן מפרסם על בייבי ג'וגר מאוד בזול, גם הדגם החדש של ארבעה גלגלים. יבואן מורשה.
יש לו גם את עגלות התאומים של בייבי ג'וגר (מיני) ב 1690 ש"ח.
אני מכירה אותו בעקבות מעשה חסד נאצל שהוא גמל איתנו (על אף שממש לא היה חייב).
הטלפון: 5-8000-80.

ויש עוד חנות שממש התרשמתי לטובה, רהיטי אור ברח' שטראוס.
ממש אמין ומבין, ולא יקרן.

• הוסף לסימניות
בייבי ג'וגר בגוונים רח' יחזקאל ב1590 אם אני לא טועה, וגם סתם כך בלי קשר זאת חנות זולה מאוד ומשתלמת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנגו;773548:
יש עוד מקומות זולים וטובים.
אני שמעתי המלצות חמות על נסיכונת בדברי חיים בירושלים - הבנה מעולה במוצרים ושרות שווה.

אם מעניין אותך בייבי ג'וגר-
יש אחד שכל הזמן מפרסם על בייבי ג'וגר מאוד בזול, גם הדגם החדש של ארבעה גלגלים. יבואן מורשה.
יש לו גם את עגלות התאומים של בייבי ג'וגר (מיני) ב 1690 ש"ח.
אני מכירה אותו בעקבות מעשה חסד נאצל שהוא גמל איתנו (על אף שממש לא היה חייב).
הטלפון: 5-8000-80.

ויש עוד חנות שממש התרשמתי לטובה, רהיטי אור ברח' שטראוס.
ממש אמין ומבין, ולא יקרן.

באמת את שני אלו אני מכירה, וחשבתי שיש עוד. אני מחפשת טיולון ולא שכיבה.

נכתב ע"י GRN;773570:
בייבי ג'וגר בגוונים רח' יחזקאל ב1590 אם אני לא טועה, וגם סתם כך בלי קשר זאת חנות זולה מאוד ומשתלמת.

מה זה גוונים? חנות לכל העגלות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;773648:
מה זה גוונים? חנות לכל העגלות?

גוונים זאת חנות של צעצועים וחומרי יצירה והם מתעסקים גם עם עגלות, בעיקר בייביי ג'וגר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;773689:
גוונים זאת חנות של צעצועים וחומרי יצירה והם מתעסקים גם עם עגלות, בעיקר בייביי ג'וגר.

ויש להם מבחר? שווה ללכת, הם יותר זולים מנסיכונת או רהיטי אור?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;773772:
ויש להם מבחר? שווה ללכת, הם יותר זולים מנסיכונת או רהיטי אור?
אם מעניין אותך בייבי ג'וגר זה שווה, אבל אם את רוצה עגלות אחרות לא ראיתי שם הרבה מבחר (אבל סתם כך בצעצועים הם ממש זולים. למשל, מה במשבצת אני קניתי ב100 שקל, שם בלי מבצע ובלי שום דבר זה עולה 80).

• הוסף לסימניות
גוונים זה בעצם סניף מבעביתר (חנות מדהים למוצרי תינוקות בביתר)
אגב רהיטי אור הם גם מאוד זולים אני קניתי שמה כמעט את הכל בלידה של בכורתי - (עגלות מקלרן ממש במחיר כמו חו''ל - ארה''ב)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לגעת בנקודה;774189:
גוונים זה בעצם סניף מבעביתר (חנות מדהים למוצרי תינוקות בביתר)
אגב רהיטי אור הם גם מאוד זולים אני קניתי שמה כמעט את הכל בלידה של בכורתי - (עגלות מקלרן ממש במחיר כמו חו''ל - ארה''ב)

איפה זה רהיטי אור?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חמודה;774211:
איפה זה רהיטי אור?
בשטראוס, קצת אחרי מוניות גאולה לכיוון ביקור חולים. גם אני שמעתי עליהם שהם זולים ומכמה מקורות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה