נכתב ע"י מנגו;773548:יש עוד מקומות זולים וטובים.
אני שמעתי המלצות חמות על נסיכונת בדברי חיים בירושלים - הבנה מעולה במוצרים ושרות שווה.
אם מעניין אותך בייבי ג'וגר-
יש אחד שכל הזמן מפרסם על בייבי ג'וגר מאוד בזול, גם הדגם החדש של ארבעה גלגלים. יבואן מורשה.
יש לו גם את עגלות התאומים של בייבי ג'וגר (מיני) ב 1690 ש"ח.
אני מכירה אותו בעקבות מעשה חסד נאצל שהוא גמל איתנו (על אף שממש לא היה חייב).
הטלפון: 5-8000-80.
ויש עוד חנות שממש התרשמתי לטובה, רהיטי אור ברח' שטראוס.
ממש אמין ומבין, ולא יקרן.
נכתב ע"י GRN;773570:בייבי ג'וגר בגוונים רח' יחזקאל ב1590 אם אני לא טועה, וגם סתם כך בלי קשר זאת חנות זולה מאוד ומשתלמת.
נכתב ע"י GRN;773689:גוונים זאת חנות של צעצועים וחומרי יצירה והם מתעסקים גם עם עגלות, בעיקר בייביי ג'וגר.
אם מעניין אותך בייבי ג'וגר זה שווה, אבל אם את רוצה עגלות אחרות לא ראיתי שם הרבה מבחר (אבל סתם כך בצעצועים הם ממש זולים. למשל, מה במשבצת אני קניתי ב100 שקל, שם בלי מבצע ובלי שום דבר זה עולה 80).נכתב ע"י sarit1ef;773772:ויש להם מבחר? שווה ללכת, הם יותר זולים מנסיכונת או רהיטי אור?
נכתב ע"י לגעת בנקודה;774189:גוונים זה בעצם סניף מבעביתר (חנות מדהים למוצרי תינוקות בביתר)
אגב רהיטי אור הם גם מאוד זולים אני קניתי שמה כמעט את הכל בלידה של בכורתי - (עגלות מקלרן ממש במחיר כמו חו''ל - ארה''ב)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים