מכירת עדשות קרית הרצוג

• הוסף לסימניות
משהו יכול לעזור עם טלפון או כתובת. מחפשת באזור של הקריה מכירה ביתית שמוכרת רק זוג אחד ולא מארז סגור.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
זכור לי שהיה מודעות שיש מכירה באברמסקי 30
צריך לברר

זה יעזור גם לי לדעת ...

אבל גל עיני ליד התחנה האחרונה לא מוכרים???

• הוסף לסימניות
תודה לך.
אכן באברמסקי 30 ישנה מכירה קבועה מספר הטלפון: 052-7679345 רק שהוא לא מוכר "חניתה" בבודדים.
והאמת גל עיני לא חשבתי עליו..... כי תמיד נראה שמכירות זולות יותר. ואולי לא בהכרח....
שמעתי משהו ברחוב הצבי, רק זו שאמרה לי לא ידעה יותר דבר.
נשמח אם משהו שמכיר יעדכן אותנו.
הצלחות

• הוסף לסימניות
אני חושבת שלמשפחה ברחוב הצבי קוראים יצחקי - 03-5705963
אם הם לא מוכרים בודדים, יש את המרכז לעדשות מגע - הם ודאי מוכרים בודדים ויש להם משלוחים (בדואר או עם שליח) והם גם זולים 02-5822940

• הוסף לסימניות
מעולה תודה עזרת לי מאד

נכתב ע"י שם בדוי;1099177:
אני חושבת שלמשפחה ברחוב הצבי קוראים יצחקי - 03-5705963
אם הם לא מוכרים בודדים, יש את המרכז לעדשות מגע - הם ודאי מוכרים בודדים ויש להם משלוחים (בדואר או עם שליח) והם גם זולים 02-5822940

אכן משפחת יצחקי. יצרתי מיד קשר. מכירה נחמדה במחירים טובים, מוכרים בבודדים.
לפרטים: יצחקי. הצבי 10 ק"ג קרית הרצוג.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה