פונט מכירת פונטים

• הוסף לסימניות
יש לי פונטים של פונטביט ואני רוצה למכור אותם כי אין לי צורך בהם כבר (אני כבר לא גרפיקאית). האם מותר לי מבחינה חוקית?
תודה.

• הוסף לסימניות
אוקיי, קיבלתי כבר תשובה מפונטביט:
"אין כל אפשרות למכור פונטים שנרכשו מאיתנו. זהו הסעיף החשוב ביותר ברישיון השימוש.
כשרוכשים פונטים רוכשים את זכות השימוש הבלעדית של מעצב אחד או חברה אחת, בכתובת פיזית אחת.
גם חברה או אדם שרכש פונט לשימוש חד פעמי בלבד לא יכול להעביר זכויות שימוש לאחר. התשלום הוא
על כך שנעשה שימוש כלשהו בפונט/ים בעבר / הווה.
אם מעצב אחר רוצה להשתמש בפונטים עליו לרכוש את זכות השימוש מפונטביט (הרי
הרכישה היא של זכות שימוש בפונט ולא של הפונט עצמו.. )."

תודה לכל אלו שרצו לענות ולא ניתנה להם ההזדמנות :)

• הוסף לסימניות
כמובן שיש מצב חוקי בו כן תוכל למכור את הפונטים, והוא אם היה לך עסק - חברה, שעל ידה רכשת את הפונטים, וכעת אתה מעוניין למכור את החברה על כל נכסיה.
הפונטים, לפי דעתי (כדאי לבדוק) יימכרו יחד עם החברה לקונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;844533:
כמובן שיש מצב חוקי בו כן תוכל למכור את הפונטים, והוא אם היה לך עסק - חברה, שעל ידה רכשת את הפונטים, וכעת אתה מעוניין למכור את החברה על כל נכסיה.
הפונטים, לפי דעתי (כדאי לבדוק) יימכרו יחד עם החברה לקונה.

גם לי נראה כך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה