מכירת רעיון למצגת מקורית/שתו"פ

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם נתליתי באשכול הנכון.
בכל אופן יש לי בסיס לרעיון למצגת שלפי דעתי יכול לרוץ בהרבה מגזרים (החל מבתי יעקוב, כנסים ועד לחוזרים בתשובה ואפילו עדיין לא. איך? כשתשמעו תבינו!)
תכל'ס אני מחפשת משהו/י מקצועי/ת עם נכונות להשקיע (שיהיה ברור זהו שתו"פ/מכירה, אני לא מתכוונת לשלם אלא ביחד- הרעיון שלי וגם הפרסום והשיווק. ואת/ה נותנת את המוצר ואח"כ מתחלקים ברווחים)

• הוסף לסימניות
עוד משהו עריכה (תוכן, כתיבה וכו') אני אעשה ברצות ד'. כך מה שצריך זה "רק" העריכה.

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע עוד פרטים במייל:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ערמונים;2347189:
עוד משהו עריכה (תוכן, כתיבה וכו') אני אעשה ברצות ד'. כך מה שצריך זה "רק" העריכה.

"רק" העריכה :)

אהבתי :)

ממקום של אחת שגם כותבת תוכן ותסריטים וגם עורכת, אני יכולה לומר שהעריכה היא החלק המרכזי ודורש האנרגיות שבתהליך ההפקה.

סביר להניח שבניתוח גרף הזמן הממוצע של הפקת פרוייקט, יקבל חלק הכתיבה 30% והעריכה 70% מהזמן.

(לא מדברת על סרטי קולנוע וכד' אלא על מצגות מהסוג הפופולארי בציבורינו)

• הוסף לסימניות
אני מאד מעריצה את אלו הקופצים למים (ועוד לא מוכרים). ככה מתקדמים בחיים! היה לנו מרצה שלמד איך לגשת לעבודה- לא לשאול שאלות פשוט(?) להכנס למים ועדיף בקפיצה...(זה אני הוספתי...) הוא גם הביא דוג' מההסטוריה (לא שלנו): אנדרי קראנג מה היה הסיפור? לא בדיוק זוכרת רק סוד ההצלחה שלו היה שלקח ע"ע פרויקט שמוצלחים ממנו פחדו לקחת (אם משהו/י בודק/ת או יודע/ת פרטים מדויקים שיעלה
לפניות אתיחס אליהן מיד כשאוכל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה