מכירת תוכים קוקטלים

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם זה המקום לפרסם, אני פשוט תקועה.
חיסול מכירת קוקטלים בזול, עקב עומס וחוסר מקום, מנסה להיפטר מהם כמה שיותר מהר לפני החורף
1. זוג בוגר מקסים, (נקבה מנומרת זכר אפור). נמכרים יחד: 200 לזוג
2. וואיט פייס נקבה בוגרת: 200 לבודדת
3. נקבות בוגרות צהובות ואפורות: 70
4. אפורה צעירה מצוינת לרבייה (מקסימום בת שנה): 100
5. זכר צהוב מהמם! ידידותי מאוד (לא מאולף): 120
6. זכרים ונקבות אפורים בוגרים ללא כף רגל אחת (בגלל תאונה, מתפקדים מצוין כולל תעופה) : 50 לבודד!
7. מנומרת שיש, מתרבת: 130
8. בנוסף תוכון חצי צ'כי חצי אוסטרלי: 25

ראשל"צ. לא נמכרים עם כלוב,
לפנות באישי

קבצים מצורפים

• 2.JPG
    KB 266.2 · צפיות: 19
  • 6.JPG
    KB 298.4 · צפיות: 35
  • 4.JPG
    KB 276.4 · צפיות: 15
  • 22.jpg
    KB 189 · צפיות: 15
  • 5.JPG
    KB 271.7 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
מחירים שווים!!
(ובלי קשר, תגידו, רק לי הרשימה העלתה חיוך על הפנים? זה למשל:
6. זכרים ונקבות אפורים בוגרים ללא כף רגל אחת (בגלל תאונה, מתפקדים מצוין כולל תעופה) : 50 לבודד!
תאונה? מה, הם לא יודעים שכששותים לא נוהגים??
ו:
מה, הוא מחקה אנשים גם בצ'כית וגם באוסטרלית?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י M.W;1398399:
מחירים שווים!!
(ובלי קשר, תגידו, רק לי הרשימה העלתה חיוך על הפנים? זה למשל:
תאונה? מה, הם לא יודעים שכששותים לא נוהגים??
ו:
מה, הוא מחקה אנשים גם בצ'כית וגם באוסטרלית?)

1. אפשר ליצור קשר 0506371633
2. שמחה מהחוש הומור- רק 3 בלי כף רגל וזה לא בגלל ששתו בנהיגה (בדר"כ :p) אלא בגלל תאונה מצערת שהותקפו ע"י חולדה -כואב! :( (ברוך ה' החלימו ומתפקדים מצוין)
3. דחוף לפני החורף כי אני לא רוצה להכניס אותם לתקופה של גשמים, כיש שם עומס כי הלהקה שלי בחצר.
4. תוכון חצי צ'כי חצי אוסטרלי: ישנם 3 סוגים של תוכנים לפי מקורות שונים, האופן הגנטי שלהם והמראה משתנה לפי המיקום, הסטנדרט והזול הוא אוסטרלי-גודל גוף סטנדרט, היקר יותר- בעל גוף קטן יותר-צ'כי, בעל יכולות גנטיות מעניינות בשילובי צבעים (בשונה מאוסטרלי) ואנגלי-בעל גוף גדול מאוד
התוכון שלי הוא חצי חצי

אלו הם ההבדלים (למדתם משהו היום :) )

אגב, לגבי התוכון ממליצה לאלו שיש להם נקבה או שמתכננים להביא לו אחת, הוא לבד בנתיים וזה חבל, חפשו לו שידוך

עדיין רלונטי

• הוסף לסימניות
הבדל בין אנגלי לאוסטרלי (בפוקס הכל ירוק אצלי?)

קבצים מצורפים

• big little.jpg
    KB 48.9 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
יש מצב ללמד אותם מילים או שזה לא הסוג.

• הוסף לסימניות
לא הסוג, הם יכולים לחרבש קשקושים לא מובנים -לא לדבר ממש,
אבל השריקות שלהם נהדרות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה