מידע שימושי מכיר/ה גרביים או גרביונים מומלצים לילדים מאתרים בחו"ל?-היכנס/י

• פותח הנושא SRADT
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מעוניינת להפסיק עם רכישת גרביים וגרביונים בארץ כי הבנתי שמאתרים בחו"ל אפשר להשיג יותר זול.
המחיר שאני משלמת היום זה 10 ש"ח לגרביון לחורף ו 10 ש"ח לשלושה גרביים לקיץ.
רק לי זה נשמע מוקצן 10 שקל לגרביון * 10 ???
ושלא נשכח את הגרביים החמות ששמים מתחת בחורף.. בקיצור...
אשמח לקבל קישורים לגרביונים וגרביים מומלצים מנסיון בלבד
מאמינה שזה יעזור לעוד הרבה כמוני...
אז קדימה-תציפו בקישורים.
תודה מראש!

שכחתי לציין שאני מעוניינת לטווח גילאים של 1-4 שנים, בנים ובנות.

• הוסף לסימניות
מקפיצה...
אין חיה כזאת?

• הוסף לסימניות
הגרביונים של נקסט מוצלחות ממש
לא מצליחות להקרע אף פעם

• הוסף לסימניות
גרביונים הכי זול בארץ.

• הוסף לסימניות
גרבים לבנים הזמנתי לאחרונה בנקסט
בנתיים נראה טוב.
יש יתרון נחמד וזה כשהגרבים מקופלות רואים מה המידה
ולא כמו בהרבה גרבים שכתוב בכף רגל ואז שהגרב מקופלת אי לך מושג של מי הגרביים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה