מכיר פליימוביל. היכן? מתי?

• הוסף לסימניות
יש היום מכירה של משחקי פליימוביל בפחות מחצי מחיר.
מישהו יכול להגיד לי את הפרטים היכן ומתי
או להעלות את המודעה בעצמה?

התפרסם בתכל'ס.
תודה

• הוסף לסימניות
מה שאני יכולה לומר שאם את רוצה לצאת עם משהו תגיעי לפכות חצי שעה לפני הפתיחה. ו - לא להגיע עם ילדים קטסטרופה שם. פרטים על המודעה אני לא זוכרת אבל הייתי במכירה הקודמת באולמי הפנינה

• הוסף לסימניות
המכירה היתה באולמי הפנינה.
אבל לפי דעתי היא היתה אתמול ושלשום.
לא נראה לי שיש היום גם.

הייתי שם ביום שני, לא היה עמוס בכלל.

• הוסף לסימניות
אתמול ושלשום היה אכן באולמי הפנינה

היום בחניכי הישיבות ברחוב זכרון יעקב
מעניין אם נשאר משהו

• הוסף לסימניות
תודה.

עד איזה שעה?ממתי?

• הוסף לסימניות
אין לי מושג פרטים נוספים, סורי...

• הוסף לסימניות
למי יש את הפירסומת?

• הוסף לסימניות
תודה לכולם.
הלכתי עד לשם כדי לגלות שבעוד שבועיים זה מגיעה לעיר שלי.:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;1198149:
תודה לכולם.
הלכתי עד לשם כדי לגלות שבעוד שבועיים זה מגיעה לעיר שלי.:)

:)

• הוסף לסימניות
שבוע הבא בב"ב

• הוסף לסימניות
מי זה??? מה זה?? כלומר איזה מכירה??
ומתי באשדוד?

• הוסף לסימניות
היום במודיעין עילית,
ולפי מה שראיתי בירושלים- הערכות הגדולות נמכרות בלפחות 50% מהמחיר בחנויות
החבילות הרגילות נמכרות ב10% פחות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה