מידע שימושי מכללת הדסה ברחוב שטראוס

• הוסף לסימניות
מכירים את אופי המקום?
נתבקשתי לברר האם זה מתאים לאישה חסידית שמורה?
ואם יש לכם המלצה על מקום אחר שאפשר ללמוד קלינאית תקשורת - ג"כ אשמח למידע
מקוה לעזור לשני בזכותכם
תודה

• הוסף לסימניות
אני יודע לגבי אגף הגברים,
שהפיקוח הרוחני הוא רציני ויסודי
ויש למי לגשת במקרה הצורך.
אבל מובן שרוב הלומדים לא מתאימים להגדרת "חסידי שמור"...

• הוסף לסימניות
מקפיצה
תכף הבנא' מתקשר לשאול אותי מה העליתי בחכתי
ומה אומר? שקיבלתי רק תגובה אחת?

• הוסף לסימניות
מכירים את אופי המקום?
נתבקשתי לברר האם זה מתאים לאישה חסידית שמורה?
ואם יש לכם המלצה על מקום אחר שאפשר ללמוד קלינאית תקשורת - ג"כ אשמח למידע
מקוה לעזור לשני בזכותכם
תודה
תנסי לשאול בחכמת נשים, נראה לי יהיו לך יותר תשובות.
אישית מכירה שתיים שלמדו שם, צנועות ושמורות(לא חסידיות), אבל זה לא אומר על הכלל.

• הוסף לסימניות
באותו ענין. מה קורה עכשיו במכללת שטראוס מבחינה דתית.
מבקשת תשובה ממי שמכיר, לא תאוריות.
להכניס לשם בת חרדית יראת שמים, שרוצה ללמוד מקצוע שיש רק שם, האם זה סיכון רוחני?

• הוסף לסימניות
אני מכירה כמה שלמדו במכללה הזו ומאוד נהנו, לא שמעתי עליה דברים לא טובים, אך גם לא שאלתי.
מטפלות בקלינאות תקשורת.

• הוסף לסימניות
באותו ענין. מה קורה עכשיו במכללת שטראוס מבחינה דתית.
מבקשת תשובה ממי שמכיר, לא תאוריות.
להכניס לשם בת חרדית יראת שמים, שרוצה ללמוד מקצוע שיש רק שם, האם זה סיכון רוחני?
לא יוצאים משם כמו שנכנסים. מגיעות לשם בנות מכל מיני סוגים, ולא מאוד שמורות, זה לא סמינר עם קווים ברורים של צניעות או התנהגות. האווירה משפיעה, וקשה עד מאוד לא להיסחף עם הזרם, גם בלבוש, גם בשימוש בטלפון וגם בכלל באווירה. אף אחת לא רוצה להרגיש חריגה או שונה, ולכן קשה לעמוד מול זה.

• הוסף לסימניות
לא יוצאים משם כמו שנכנסים. מגיעות לשם בנות מכל מיני סוגים, ולא מאוד שמורות, זה לא סמינר עם קווים ברורים של צניעות או התנהגות. האווירה משפיעה, וקשה עד מאוד לא להיסחף עם הזרם, גם בלבוש, גם בשימוש בטלפון וגם בכלל באווירה. אף אחת לא רוצה להרגיש חריגה או שונה, ולכן קשה לעמוד מול זה.
מסכימה חלקית.
מכירה בנות מבתים טובים מאוד ששלחו לשם
ונשארו צנועות וחסודות וללא טלפון.
זה כנראה תלוי בקבוצות.

• הוסף לסימניות
זה שאין טלפון ונשארו צנועות זה לא אומר שלא זז משהו בהשקפה
ממתי זה מדד?
לכן כתבתי שאני מסכימה חלקית!
אני מאוד מסכימה עם זה!
ובכלל לא בעד.
אבל היא כתבה שהן הופכות ללא צנועות ועם טלפון, אז זה לא נכון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה