דרוש מידע מכללת IPC ללימוד היברידי של הנה"ח וחשבות שכר- מי מכיר?

• הוסף לסימניות
יש מידע על BDO מבחינת התאמה לגבר חרדי?
או כל אינפורמציה נוספת?

• הוסף לסימניות
כן בטח. גמרתי מזמן
בעיקרון הם אומרים שהם מסדרים עבודה, אני מצאתי בלעדיהם אז אני לא יודע אם הם גם מצליחים לסדר
אשמח אם תשתף בדרישות השוק
האם מתאים למי שרוצה לעבוד מהבית?
האם מתאים למי שרוצה לעבוד חצי משרה בשעות אחה"צ / ערב?

• תודה
Reactions: acw
  • הוסף לסימניות
אני למדתי לפני כמה שנים אצלהם בסניף בת"א,
הלימודים מעורבים, היינו כמה חרדים אז היה קצת יותר נעים אבל אם אתה מגיע לבד קצת יהיה לך קשה ולא לעניין,
אבל תבדוק מהקורונה והמלחמה הרבה מהמקומות התחילו לשלב לימודים פרונטליים וזום אז תבדוק איתם אם גם אצלהם יש לימודים בזום במקביל לכיתה ואולי אתה יכול ללמוד שם מהזום ורק פעם ב... להגיע לכיתה...

• הוסף לסימניות
אני למדתי לפני כמה שנים אצלהם בסניף בת"א,
הלימודים מעורבים, היינו כמה חרדים אז היה קצת יותר נעים אבל אם אתה מגיע לבד קצת יהיה לך קשה ולא לעניין,
אבל תבדוק מהקורונה והמלחמה הרבה מהמקומות התחילו לשלב לימודים פרונטליים וזום אז תבדוק איתם אם גם אצלהם יש לימודים בזום במקביל לכיתה ואולי אתה יכול ללמוד שם מהזום ורק פעם ב... להגיע לכיתה...
תודה על המענה,

בוודאי! יש להם לימודים אונליין, ועל זה אני שואל.

יש למישהו עוד מידע על השיעורים אונליין של BDO, או של IPC?
או המלצות על מקומות אחרים?

אף אחד כאן לא עשה את זה?

נ.ב. מידע מסווג אפשר לכתוב באישי.

• הוסף לסימניות
אני עכשיו מסיימת קורס הנהלת חשבונות בIPC מחכה למבחן החיצוני.
מאד נהניתי מהשיעורים .
המרצה מסביר באופן מאד רהוט וברור , ממש ממליצה (עוד לא עברתי בחינה חיצונית אבל מרגישה די מוכנה)

יש כמעט כל שבוע זום עם חזרה על נושא מסויים (ההקלטה של הזום עולה לאתר כך שאפשר לעבור על זה אח"כ אם עדין לא הגעת לנושא הרלוונטי)

יש קובץ תרגולים שאפשר לתרגל באופן עצמאי, אם יש שאלה אפשר לשאול במייל -החזירו לי תשובות מפורטות ואפילו יצרו איתי קשר פעם אחת לוודא שהבנתי את התשובה...

בנוסף אפשר לבקש שיחת טלפון או זום אישי עם המרצה - לא ניסיתי .

(הבנתי שיש קבוצת ווצאפ של התלמידים מאמינה ששם יש מענה יותר נרחב לשאלות אבל אני באופן אישי הסתדרתי מצויין גם בלי זה)

חשוב לדעת שזה כן לוקח זמן ו3 חודשים זה בלימוד מאסיבי ממש כמובן אפשר לפרוס את הלימודים לכמה חודשים שרוצים...

אם יש שאלות נוספות בשמחה .
(ואם אתם מתכננים ללמוד שם אשמח שתעשו זאת דרכי למרות שמה שכתבתי ממש לא מנגיעות אישיות )
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
אני עכשיו מסיימת קורס הנהלת חשבונות בIPC מחכה למבחן החיצוני.
מאד נהניתי מהשיעורים .
המרצה מסביר באופן מאד רהוט וברור , ממש ממליצה (עוד לא עברתי בחינה חיצונית אבל מרגישה די מוכנה)

יש כמעט כל שבוע זום עם חזרה על נושא מסויים (ההקלטה של הזום עולה לאתר כך שאפשר לעבור על זה אח"כ אם עדין לא הגעת לנושא הרלוונטי)

יש קובץ תרגולים שאפשר לתרגל באופן עצמאי, אם יש שאלה אפשר לשאול במייל -החזירו לי תשובות מפורטות ואפילו יצרו איתי קשר פעם אחת לוודא שהבנתי את התשובה...

בנוסף אפשר לבקש שיחת טלפון או זום אישי עם המרצה - לא ניסיתי .

(הבנתי שיש קבוצת ווצאפ של התלמידים מאמינה ששם יש מענה יותר נרחב לשאלות אבל אני באופן אישי הסתדרתי מצויין גם בלי זה)

חשוב לדעת שזה כן לוקח זמן ו3 חודשים זה בלימוד מאסיבי ממש כמובן אפשר לפרוס את הלימודים לכמה חודשים שרוצים...

אם יש שאלות נוספות בשמחה .
(ואם אתם מתכננים ללמוד שם אשמח שתעשו זאת דרכי למרות שמה שכתבתי ממש לא מנגיעות אישיות )
בהצלחה רבה!
תודה רבה על המענה המפורט,

בקורסים של הנה"ח 1+2 ושל חשבות שכר המרצים גברים? פתוח בנטפרי?

• הוסף לסימניות
הנהלת חשבונות מרצה גבר בנטפרי בקשו לשלוח כל שיעור בנפרד לאישור - לי זה לא היה רלוונטי ועברתי לסינון אחר.
חשבות שכר אני עדין לא יודעת כי לא התחלתי את הקורס.

• הוסף לסימניות
תודה על המענה,

בוודאי! יש להם לימודים אונליין, ועל זה אני שואל.

יש למישהו עוד מידע על השיעורים אונליין של BDO, או של IPC?
או המלצות על מקומות אחרים?

אף אחד כאן לא עשה את זה?

נ.ב. מידע מסווג אפשר לכתוב באישי.
שים לב שאם אתה מתכנן ללמוד חשבות שכר כדאי לך לבדוק שהתעודה שתקבל בסוף היא של לשכת רואי חשבון ולא של לשכת יועצי המס כי אם בעתיד תרצה להתקדם וללמוד למשל בודק שכר התנאי ללימודים הוא תעודה של לשכת רואי חשבון ואם עשית של לשכת יועצי המס לא תוכל ללמוד את זה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על המענה המפורט,

בקורסים של הנה"ח 1+2 ושל חשבות שכר המרצים גברים? פתוח בנטפרי?
המרצה גבר , היה צריך לשלוח שיעור שיעור לבדיקה אז דיברתי עם נטפרי והם פתחו לי את הכל.
החשבות שכר מרצה אישה וסגור בנטפרי, כמה שניסיתי לשכנע שיפתחו לא עבד אז עברתי סינון..

• הוסף לסימניות
אשמח אם תשתף בדרישות השוק
האם מתאים למי שרוצה לעבוד מהבית?
האם מתאים למי שרוצה לעבוד חצי משרה בשעות אחה"צ / ערב?
בשנים הראשונות לא מתאים לעבוד מהבית ולעבוד חצי משרה,
לאחר שמתקדמים נהיה יותר רלוונטי

• הוסף לסימניות
בשנים הראשונות לא מתאים לעבוד מהבית ולעבוד חצי משרה,
לאחר שמתקדמים נהיה יותר רלוונטי
תודה על המענה! ומה השכר פלוס מינוס? והאם העבודה קשה? (המעסיקים מבקשים הספקים לא הגיוניים? מפילים עליך טעויות שלהם?)

• הוסף לסימניות
תודה על המענה! ומה השכר פלוס מינוס? והאם העבודה קשה? (המעסיקים מבקשים הספקים לא הגיוניים? מפילים עליך טעויות שלהם?)
השכר מתחיל ממינימום או קצת יותר ועולה בהדרגה, העבודה לא קשה, ולגבי מעסיק אני מאמין שזה תלוי איזה מעסיק..

• הוסף לסימניות
שים לב שאם אתה מתכנן ללמוד חשבות שכר כדאי לך לבדוק שהתעודה שתקבל בסוף היא של לשכת רואי חשבון ולא של לשכת יועצי המס כי אם בעתיד תרצה להתקדם וללמוד למשל בודק שכר התנאי ללימודים הוא תעודה של לשכת רואי חשבון ואם עשית של לשכת יועצי המס לא תוכל ללמוד את זה.
לגבי הנהלת חשבונות
ראיתי מקום לימודים שמפרסם שבסיום מקבלים תעודה ממשרד הכלכלה,
במקום אחר ראיתי - תעודה מלשכת רואי חשבון,
ובמקום שלישי - תעודה מלשכת יועצי מס,
מה המשמעות של ההבדלים בזה?

• הוסף לסימניות
קיבלת מענה בנוגע לבירור של לימודים במכללת IPS ?
אשמח אם תוכל להעביר לי את החומר לדוא"ל 8451805

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....