דרוש מידע מכנסיים איכותיים לבנים שלא נקרעים כל שני וחמישי, יש חיה כזאת ???

• הוסף לסימניות
מכנסיים של נקסט, בית ספר. (קצת אלגנטיות ואין הרבה צבעים, אבל שווה)
וה-2 ב-100 של קידישיק התכווצו בכביסה ונקרעו תוך חודש

• הוסף לסימניות
יש בFORMAT FACTORY מכנסיים מעולות בשלל צבעים
3=120

• הוסף לסימניות
גם אני מהממליצות אל אלפרדו
מאז שגיליתי לפני שנה + את החנות הזו, קונה רק שם, וכלום לא נקרע.
של לידר, קידישיק, שי שאול ועוד כולם בסוף נקרעים.

• הוסף לסימניות
אצלי כמו אצל חצי מהשכונה, הן בכלל מכנסי שבת.
(החצי השני לובש אותן ביום חול :p)
באמת הדגמים הקודמים שלהם היו מכותנה ויותר ספורטיביים,בדגמים החדשים יותר החליפו חוץ מהגזרה גם את הבד ליותר אלגנטי.... אני באמת צריכה לקפוץ לשם לבדוק מה קורה שם עכשיו....

• הוסף לסימניות
למישהי יש ניסיון עם המכנסיים מכותנה האלה של נקסט? מעניין אותי אם הן צרות מידי, כי הילד שלי לא אוהב מכנסיים שצריך להיאבק איתן כדי לללבוש וגם המראה הצמוד הזה..

• הוסף לסימניות
למישהי יש ניסיון עם המכנסיים מכותנה האלה של נקסט? מעניין אותי אם הן צרות מידי, כי הילד שלי לא אוהב מכנסיים שצריך להיאבק איתן כדי לללבוש וגם המראה הצמוד הזה..
באמת צר מדי וגם אחרי שימוש של חודשיים השתפשף לגמרי והלך לפח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה