דרוש מידע מכנסיים איכותיים לבנים שלא נקרעים כל שני וחמישי, יש חיה כזאת ???

• הוסף לסימניות
באמת הדגמים הקודמים שלהם היו מכותנה ויותר ספורטיביים,בדגמים החדשים יותר החליפו חוץ מהגזרה גם את הבד ליותר אלגנטי.... אני באמת צריכה לקפוץ לשם לבדוק מה קורה שם עכשיו....

חלוש התכוונה למכנסיים של נקסט. לא?

• הוסף לסימניות
למישהי יש ניסיון עם המכנסיים מכותנה האלה של נקסט? מעניין אותי אם הן צרות מידי, כי הילד שלי לא אוהב מכנסיים שצריך להיאבק איתן כדי לללבוש וגם המראה הצמוד הזה..
אין לי נסיון איתם ספציפית, אבל שימי לב שמכנסיים מכותנה [כמעט 100%] הם מאוד קמיטות

• הוסף לסימניות
אני שוקלת לפנות לייעוץ- הבנים שלי בלע"ה לא קורעים מכנסיים אלא פעם ב... מה זה אומר???
מה שכן עד שהחבילה של נקסט מגיעה הם גובהים בעוד מידה

• הוסף לסימניות
אני שוקלת לפנות לייעוץ- הבנים שלי בלע"ה לא קורעים מכנסיים אלא פעם ב... מה זה אומר???

אולי זה נעוץ בסוג המכנס, תשתפי אותנו

• הוסף לסימניות
אני קונה בעיקר נקסט ו-2 ב-100 של קידישיק
ומה שאני הכי קונה בחיי- זה מכנסיים!

• הוסף לסימניות
טפו טפו..
זה אומר שהם לא יודעים איך נראה העץ מלמעלה!

• הוסף לסימניות
אולי אנחנו צריכים לפנות אלייך לייעוץ, איך עשית את זה ??? :D:D:D

• הוסף לסימניות
אולי אנחנו צריכים לפנות אלייך לייעוץ, איך עשית את זה ??? :D:D:D
שאלה יפה- בילדותי בדקתי את כל העצים בשבילם! אין להם מה לחדש

הם מעדיפים לקרוא ולקרוא ולקרוא ותוך כדי להתלבש/להתרחץ אה... ואולי גם לאכול

• הוסף לסימניות
שאלה יפה- בילדותי בדקתי את כל העצים בשבילם! אין להם מה לחדש

הם מעדיפים לקרוא ולקרוא ולקרוא ותוך כדי להתלבש/להתרחץ אה... ואולי גם לאכול
נשמע חלום....
אצלי זה הפוך כנראה, אני קראתי עד אינסוף, הבן שלי אוהב את העצים....

• הוסף לסימניות
לזה התכוונו כשאמרו אין צדק בעולם!

• הוסף לסימניות
ניסיתי של כולם (נקסט, שי שאול, קידי שיק, קרן, בנים, אלפרדו...) בסופו של דבר תמיד הבן שלי שיהיה בריא נתקע במשהו ממש "בטעות" והכל נקרע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה