מכנסיים מנקסט

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מכנסיים שהם גזרה צרה לבנים.
הזמנתי ובחרתי בפירוש גזרה צרה וזה ממש לא צר!!

אני מחפשת משהו בסגנון של קסטרו אם מישהי מכירה, ראיתם משהו כזה?

• הוסף לסימניות
של תות בננה צר מאד (אני לא סובלת את זה אבל אולי לך יתאים)

• הוסף לסימניות
לי יש כאלה, כמו שאת רוצה- מהממות.
כבר אעלה קישור.......

• הוסף לסימניות
איזה צבעים?

• הוסף לסימניות
המכנסיים לבנים הרגילות שכולן פה מזמינות לבית ספא.
כשאני בוחרת בגזרה צרה.
זה אכן צר כמו של קסטרו למשל??
או שזה סביר..
כי אני לא רוצה שזה יהיה ממש צמוד.כמו של קסטרו אבל גם לא כפול מהרגל..
תודה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסנת לוי;1439682:
המכנסיים לבנים הרגילות שכולן פה מזמינות לבית ספא.
כשאני בוחרת בגזרה צרה.
זה אכן צר כמו של קסטרו למשל??
או שזה סביר..
כי אני לא רוצה שזה יהיה ממש צמוד.כמו של קסטרו אבל גם לא כפול מהרגל..
תודה...

הגיזרה הצרה של המכנסי בי"ס היא צרה בגבול הנורמה-ממש לא צמוד כמו של קסטרו, אבל לא "מנופח" כמו של לידר. יושבות יפה!

• הוסף לסימניות
יש לכן טעות.
הגיזרה במכנסי בי"ס היא אחת.
יש לה אופציה לילדים שמנים יותר או רזים במיוחד
ההבדל המשמעותי בחלק העליון של המכנס

• הוסף לסימניות
אז הם רגילים כמו של שי שאול וכאלה...
או יותר מעוצבות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה