מכנסיים מNEXT למכירה

• פותח הנושא TK
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
גם אני הצטרפתי למעגל לקוחותיה של NEXT:D
הזמנתי מכנסיים והמידה לא נכונה :(
מכנסי שבת אפור כהה
מידה 8
35 ש"ח

קבצים מצורפים

• 769600.jpg
    KB 5.7 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
איזה אורך? לאיזה גיל?

• הוסף לסימניות
קניתי את זה לילד בן 7 אבל זה מתאים לדעתי לגיל 8 לפחות

• הוסף לסימניות
יכול להיות שיתאים לי..
את יכולה בבקשה לבדוק מה האורך?

• הוסף לסימניות
רציתי לשאול איך נראה איכות הבד ??
כי רציתי להזמין אבל לגיל 4 ו-5
אשמח לדעת

• הוסף לסימניות
אני בבני ברק
איכות הבד נראת מצויינת
את האורך אני אבדוק יותר מאוחר

• הוסף לסימניות
אורך המכנס 76 ס"מ

• הוסף לסימניות
מכנס מדהים באיכותו! יש לי את זה כבר כמה חודשים, הילדים שלי לובשים את זה ליום חול וכיבסתי את זה בלי סוף ונראה כמו חדש!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TK;1169358:
מכנסי שבת אפור כהה
מידה 8
35 ש"ח

למה לא תשמרי לשנה הבאה...?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TK;1169358:
מכנסי שבת אפור כהה
מידה 8
35 ש"ח

להבא,
אינני מכירה את הבן שלך (רזה/ מלא)- אבל הזמנת מכנסיים "plus fit" - אלו מכנסיים לילדים מלאים וגדולים לגילם, אולי לכן הן כ"כ גדולות וסתם שתדעי שהמידות של נקסט די גדולות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטאזרית;1170387:
להבא,
אינני מכירה את הבן שלך (רזה/ מלא)- אבל הזמנת מכנסיים "plus fit" - אלו מכנסיים לילדים מלאים וגדולים לגילם, אולי לכן הן כ"כ גדולות וסתם שתדעי שהמידות של נקסט די גדולות
טוב שאת אומרת לי כי הבן שלי באמת רזה
לפעם הבאה אני אדע לבדוק את זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה